Neema

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

28.6.2016
Neema sai kodin ja muutti Jyväskylään.

12.6.2016
Neema oli kipeänä ja se tuotiin Suomeen kotihoitoon. Köhä on nyt voitettu ja ujon kuoren alta on paljastunut reipas koiranpentu!

27.4.2016
Neema on uskomattoman kaunis ja suloinen pentu. Vaikka uudet ihmiset vähän vielä kummastuttaa, utelias katse seuraa vieressä herkeämättä.

Neema, Nadia ja Nova tupsahtivat Irinan tarhalle keväällä. Niiden taustasta meillä ei ole tietoa, mutta selvää on, että suurelle koiratarhalle joutuminen on ollut niille iso juttu. Alkuun Neema vähän ihmettelee aitaukseen saapuvia ihmisiä ja katselee kauempaa mitä ihmeen kummajaisia se on vieraakseen saanut. Mitä pidempään aitauksessa ihmiset viipyvät, sen enemmän Neemakin rentoutuu, kun huomaa ettei ole syytä huoleen. Pienestä varovaisuudesta huolimatta Neeman saa helposti nostettua syliin eikä sylissä istuminen tainnut loppujen lopuksi niin kauhea juttu olla.

Neemasta saa varmasti mitä mainioimman ystävän, kunhan on valmis näkemään vähän vaivaa koiranpennun sopeuttamiseen. Maailmassa on vielä paljon jännittäviä asioita, mistä tämä tyttö ei ole perillä, joten Neema kaipaa ihmistä, joka jaksaa kärsivällisesti opastaa sitä uusien asioiden äärellä. Eiköhän muutto omaan kotiin paljasta vielä tämänkin tytön leikkisän ja riiviömäisen puolen, jolta kengät ja mattojen kulmat saavat kyytiä!

Viipurin koirat - Neema 30.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.