Wieno

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

10.8.2016
Wieno sai kodin Myllykoskelta.

23.7.2016
Wieno muutti hoitopaikkaan Kuusankoskelle ja odottelee siellä sopivia kotiehdokkaita.

16.6.2016
Wieno on pentueen pienin ja ujoin tyttö. Wieno haluaisi sellaisen omistajan luokse, joka ymmärtää pientä arkajalkaa ja haluaa näyttää sille, ettei tämä maailma niin pelottava paikka olekaan.

Irinan tarhalle hylättiin iso pentueellinen hapsukarvaisia pentuja keväällä. Irina otti pienet luovutusikäiset pennut kotiinsa vahvistumaan, mutta siltikään ihan kaikki niistä eivät jaksaneet taistella. Viisi sitkeintä kuitenkin näytti pentupowerin voiman ja ne vahvistuivat iloisiksi ja kovin suloisiksi pennuiksi. Nyt WiljaWienoWarpuWatti ja Woltti ovat jo ihan valmiit muuttamaan omiin koteihin!

Wieno on tytöistä tällä hetkellä selvästi ujoin. Se ei uskalla lähestyä vieraita ihmisiä omatoimisesti lainkaan, vaan se livistää heti pienen matkan päähän, kun huomaa, että sen kanssa yritetään seurustella. Pienen tuumailun jälkeen sen saa kuitenkin kaapattua syliin, mikä on siitä hyvin jännittävä asia. Niin paljon sitä jännittää, että se ei osaa sylissä vielä rentoutua ja sillä olisikin kiire päästä takaisin maahan sisarusten joukkoon. Kunpa Wieno löytäisi pian oman omistajan, joka haluaisi tutustuttaa sen turvallisesti kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen!

Koko pentueesta näkee, että niiden geeneissä virtaa enemmän tai vähemmän jotakin terrieriä. Saattaa olla hyvin todennäköistä, että näistä pirpanoista kasvaa vielä hyvinkin aktiivisia ja energisiä koirakavereita, joten pelkäksi sohvan lämmittimeksi ne eivät halua! Saattaa nimittäin olla, että siinä tapauksessa se sohva olisi pian entinen. Reipas ja leikkisä koirakaveri olisi varmasti jokaisen näistä sisaruksista mieleen, sillä koirakaverin tassun jälkiä seuraten on maailmaan tutustuminen paljon turvallisempaa!

Koska pentujen emosta tai isästä ei ole tietoa, emme osaa sanoa, minkä kokoisiksi nämä kasvavat aikuisina. Nyt pennut vaikuttavat vielä kohtuullisin siroilta, joten saattaa olla, että ne jäävät siroiksi keskikokoisiksi.

Jos olet varma, että kärsivällisyytesi riittää pienen ujon terrieritytön totuttamiseen elämässä vastaantuleviin vähän jännittäviin asioihin, odottaa Wieno hakemustasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.