Bob

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

9.6.2016
Bob muutti Helsinkiin.

24.5.2016
Luppakorvainen Bob on kertakaikkisen valloittava poika. Tähän nappisilmään ei taida voida olla ihastumatta?

Bob ja sen sisarukset Berta ja Bil oli hylätty maaliskuussa oman onnensa nojaan. Olga kuuli Viipurin läheissä kylässä keskenään pyörivästä kolmikosta ja nouti ne pikaisesti tarhalleen hoidettaviksi. Se olikin pennuille onnenpotku, sillä nyt niillä on mahdollisuus sellaiseen kotiin, jossa niitä arvostetaan ja rakastetaan - eikä enää koskaan hylätä kylmään lumihankeen.

Sisarustensa tapaan Bob on avoin ja utelias poika. Bob ei muistele menneitä, vaan se haluaa tutustua innokkaasti niin tuttuihin kuin tuntemattomiinkin. Päivän paras hetki taitaa olla se, jos pääsee vähän lipaisemaan jonkun poskea ja hakemaan pari herkkupalaa!

Bob on tarhaoloissa reipas poika, mutta täytyy muistaa, että sen alkuajoista ei tiedetä oikeastaan mitään. Saattaa olla, ettei Bob ole nähnyt juurikaan muuta maailmaa kuin synnyinpaikkansa ja Olgan tarhan. Siksi moni uusi asia saattaa jännittää tai ihmetyttää sitä aluksi. Mutta eivätköhän ne ihmettelyt unohdu, kunhan Bob saa tutustua uuteen asuinpaikkaansa ja uusiin tuttavuuksiin rauhassa.

Bobista kasvaa keskikokoinen poika. Siksi on selvää, että se tulee tarvitsemaan perustaitojen opettelua kasvaakseen fiksuksi aikuiseksi koiraksi. Eikä missään nimessä sovi unohtaa riittävää liikuntaa ja muuta aktivointia, sillä ilman niitä Bob saattaa hyvin keksiä omia harrastuksia - eikä välttämättä omistajan mielestä niin kovin mieluisia sellaisia. Mutta sellaista se elämä nuoren koiran kanssa on, täynnä elämäniloa ja joskus myös vähän harmaita hiuksia!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.