Coral

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2015

20.6.2016
Coral muutti omaan kotiin.

18.5.2016
Ihmisrakkaasta Coralista on kuoriutunut parissa viikossa mainion reipas kotikoira! Coral odottelee omaa kotia Miedossa.

Kotihoitaja kertoo Coralin kuulumisia:
"Terveiset täältä kotihoidosta, nämä pari viikkoa ovat menneet hyvin kotikoiran elämää opetellessa.

Coral on oikeastaan alusta asti ollut sisäsiisti, meillä täällä maalla pääsee usein ulos, joten vahinkoja ei ole päässyt sattumaan yhtään. Myös elämä meidän kahden muun koiran kanssa on sujunut mutkattomasti.

Ensimmäisen viikon arastelun jälkeen Coral on löytänyt väsymättömän leikkikaverin meidän pointteri/vinttarimix tytöstä, joten vauhtia riittää enemmän kuin tarpeeksi.

Coral on antanut kiltisti suorittaa kynsienleikkuun ja pesustakin selvittiin, vaikka tytöstä näki, ettei pidä siitä yhtään. Erittäin ihmisrakas Coral rakastaa kaikkea puuhaa mihin vain ihmisten kanssa osallistumaan pääsee - tytöstä saisikin varmasti verrattoman harrastuskaverin lähes tulkoon mihin lajiin vain. Coral hakee ihmiseltä paljon kontaktia ja on miellyttämisenhaluinen, joten positiivisella koulutuksella tyttö oppii varmasti huikeasti asioita.

Vaikka virtaa piisaakin tytössä paljon, osaa se kuitenkin sisällä rauhoittua aloilleen, eikä ole siis mitenkään jatkuva häslä, energiatasoltaan varmasti siis keskiluokkaa. Kunnon lenkeillä ja aivojumpalla siis hyvinkin rauhallinen kaveri.

Lapsiin on suhtautunut hyvin, sillä tavalla pentumaisen leikkisästi. Ei ole arastellut edes naapurissa  juoksevaa lapsilaumaa.

Meillä vapaana tepastelevaa kania hieman ihmetteli ensin, mutta nyt on tottunut jo siihenkin ja yrittää vain pysyä pois kanin pomppureiteiltä:)."

7.5.2016
Iloinen ja reipas Coral pääsi karistamaan tarhan pölyt turkistaan ja opettelemaan kotikoiran elämää hoitopaikkaan Mietoon.

1.11.2015
Kauniin ruskea Coral on eläväinen tyttö. Sosiaalisen ja reippaan Coralin seurassa tuskin tylsiä päiviä tulee!

Coral, Claudia ja Carla ovat kolme siskosta, jotka päätyivät yhdessä Irinan tarhalle syksyllä. Jostain syystä kolmikko hylättiin kerralla eivätkä siskot voi nyt toivoa kuin onnensa kääntyvän ja matkan omiin koteihin Suomeen alkavan.

Siskokset ovat luonteeltaan hyvin samanlaisia: iloisia ja rakastettavia hassuttelijoita. Ne hakevat kilpaa ihmisten huomiota ja ovat onnesta soikeina, kun saavat hetkenkin rapsutuksia ja pari herkkupalaa päälle.

Coral on kauniin ruskea tyttö. Aktiivisena tyttönä Coral ei kaipaa paikkaa pelkästään sohvanlämmittimenä, vaan se haaveilee kodista, jossa jaksetaan touhuta ja ulkoilla koiran kanssa päivittäin runsaasti, säästä ja vuodenajasta riippumatta. Lenkin jälkeen on varmasti mukava köllähtää omistajan kainaloon, sillä läheisyys on selvästi Coralin mielestä myös kovin ihana juttu. Mikä ettei Coralista voisi olla myös kivaksi harrastuskaveriksi! Pääasia on, että tytön elämästä löytyy riittävästi puuhaa ja arkitaitojen opetusta, jotta yhteiselämästä tulee kaikin tavoin mukavaa.

Viipurin koirat - Claudia, Carla & Coral 24.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.