Dolli

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 12/2015

29.5.2016
Dollista tuli Tyyni ja tyttö muutti omaan kotiin Jyväskylään!

13.5.2016
Dolli on mitä lempein halityttö ja rakastaa pussailla ihmisiä. Dolli on hoidossa Somerolla ja haluaisi löytää oman kodin mahdollisimman pian!

Tehotytöt Darsi, Dolli ja Diana ovat siskoksia. Tytöt ovat keksenään paitsi samannäköisiä, myös hyvin saman luonteisia. Toki jokainen pentu on oma hurmaava persoonansa, mutta kaikki kolme ovat kilttejä, reippaita ja uteliaita tyttöjä.

Tytöt saapuivat Olgan tarhalle alkuvuodesta. Niiden onneksi kaikkia siskoksia odotti omat matkaliput Suomeen heti luovutusikäisinä. Tytöillä kävi tuuri, sillä ne pääsivät kaikki kolme samaan hoitopaikkaan Somerolle. Kotihoidossa on sujunut hienosti; tytöt opettelevat kaikkia tarpeellisia kotikoiran taitoja hoitajan hellässä huomassa. Sisäsiisteyden opettelu on jo hyvässä vauhdissa, toki pennuilla saattaa joskus sattua vahinkoja. Tytöt totuttelevat myös kaulapantoihin ja hihnaan. Hoitopaikassa on lisäksi muita koiria, joilta katsoa mallia.

Siskokset ovat niin samannäköisiä keskenään, että niille oli pakko laittaa eri väriset pannat tunnistamisen helpottamiseksi. Dolli sai ruskean pannan ja on ollut siihen ihan tyytyväinen. Olihan se alkuun vähän ihmeissään, mutta hyväksyi alkutuumauksen jälkeen pannan, eikä se haittaa menoa lainkaan! Dolli on täysin musta, eikä siltä löydy yhtäkään valkoista karvaa mistään, toisin kuin siskoiltaan.

Dolli on mitä lempein halityttö ja rakastaa pussailla ihmisiä. Se nauttii ihmisen läheisyydestä ja aluksi hiukan ujosta pennusta onkin kuoriutunut mitä sosiaalisin sydänten valloittaja! Se painautuu ihan lähelle silitettäväksi ja etsii nukkumapaikan ihmisen läheltä. Jos erehdyt lopettamaan silittelyn, nostaa se päänsä ja katsoo kauniilla nappisilmillään kysyen: ’’Mikset rapsuta enää?’’. Rapsuttajaa alkaa hymyilyttämään ja ei auta muu kuin jatkaa rapsutusta, jolloin se painaa taas päänsä tyytyväisenä alas ja nauttii läheisyydestä.

Kaikki siskokset ovat sosiaalisia, joten uskomme jokaisen soveltuvan myös ainoaksi koiraksi. Omistajan täytyy olla huumorintajuinen ja varautua reippaan pennun mahdollisiin kepposiin. Reipas pentu tarvitsee riittävästi aktivointia ja lempeää opastusta uuden kodin arkeen. Tytöt ovat hyvin saman kokoisia keskenään ja hoitaja arvioi niistä kasvavan keskikokoisia neitokaisia. Olisiko Dolli juuri sinun koirasi?

22.4.2016
Ihastuttava Dolli odottelee oman kodin kutsua hoitopaikassaan Somerolla kahden siskonsa kanssa.

Viipurin koirat - Dolli 3.4.2016

Dollin yhteyshenkilönä toimii Katarina. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Katarinaan yhteyttä sähköpostitse katarina.kruus@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.