Hippa

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

5.2.2016
Hippa löysi oman kodin Riihimäeltä.

24.1.2016
Ihmisrakas ja iloinen Hippa pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa kotiehdokkaita Helsingissä!

10.1.2016
Iloinen Hippa ei turhia kainostele, vaan on äkkiä kaveria vieraidenkin kanssa. Veikkaamme, että tämän tytön kanssa ei tule aika pitkäksi!

Tämä reipas ja hieman rämäpäinenkin tyttö on Hippa. Hippa on pentuaitauksen villikko, joka houkuttelee ystävänsä mukaan kaikenlaisiin kujeisiin ja kepposiin. Milloin Hipan hampaista löytyy tarhamatkaajan housunlahje, milloin salaa napattu hanska. Hippa on touhukkaana aina siellä missä milloinkin tapahtuu. Ihan vieraita tulijoita Hippa saattaa hetken tarkkailla pienen matkan päästä, mutta kun tytön kaveriksi pääsee, ei riemulla ole rajoja. Hippa tuotiin tarhalle yhdessä siskonsa Yaden kanssa.

Hippa etsiskeleekin kotia, jossa puutetta tekemisestä ei olisi. Jos tylsyys pääsee yllättämään, saattaa Hippa keksiä itse itselleen vaikka minkälaista puuhaa. Hippa toivoo pääsevänsä reippaille kävelylenkeille, haistelemaan metsän tuoksuja ja leikkimään yhdessä mukavien koirakavereiden kanssa. Kotona tyttö varmasti opettelee mielellään erilaisten arjen taitojen lisäksi vaikka pieniä temppujakin tai muuta, missä tyttö saa käyttää myös päätään. Kunhan tyttö saa säännöllisesti tarpeeksi mukavaa tekemistä, pötkähtää se sen jälkeen varmasti mielellään rauhassa kainaloon köllöttelemään ja nukkuu yönsä sikeästi tuhisten.

Hippa asustelee nyt Irinan tarhalla isossa pentulaumassa. Mikään ei kuitenkaan tule voittamaan omaa kotia, jossa ei tarvitse palella pakkasessa tai kisata ihmisten huomiosta muiden pentujen kanssa. Hippa kuitenkin haluaa vain sellaisen omistajan, joka on valmis sitoutumaan siihen sataprosenttisesti: elämän isommat tai pienemmät mäet ja mutkat tullaan selvittämään yhdessä, sillä ystäväähän ei jätetä. Hipasta kasvaa aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Viipurin koirat - Hippa 28.11.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.