Fauna

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

3.8.2016
Fauna sai kodin Keravalta.

7.5.2016
Fauna matkasi Suomeen hoitopaikkaan veljensä kanssa odottamaan omaa kotia. Fauna on tavattavissa Helsingissä.

21.4.2016
Kaunis Fauna on iloinen ja ihmisrakas tyttö. Kunpa kutsu omaan kotiin kävisi pian!

Fauna ja sen veljet FernandoFenix ja Franz hylättiin Irinan tarhalle matoisina ja täynnä kirpun puremia. Selvästikään niiden hoidosta ei ollut ensimmäisinä kuukausina huolehdittu kunnolla. Tarhalla ne saivatkin ensitöikseen loishäädöt.

Kurja alku ei onneksi ole sisarusten elämänintoa lamaannuttanut, vaan ne touhottavat pentuaitauksessa innokkaina. Ne rakastavat ihmisiä ja pentukavereiden kanssa leikkimistä. Missä tapahtuu, siellä tämä porukka on varmasti etunenässä!

Fauna on hyvin sievä tyttö, oikea kaunokainen. Kun luonnekin on lisäksi mutkaton ja iloinen, niin ei tytöstä löydy muuta kuin hyvää sanottavaa. Varmasti Faunasta kasvaa energinen ja menevä tyttö, joten sohvankoristetta etsivän kannattaa suunnata muualle. Mutta reippaaseen, koiramaiseen elämäntapaan ja vaikka johonkin mukavaan harrasteluunkin Faunasta saa oivan kaverin!

Faunasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Reippaana tyttönä Fauna ei aseta erityisvaatimuksia esimerkiksi koirakaverin suhteen, mutta tärkeää on se, että uusi omistaja sitoutuu Faunaan sataprosenttisesti: tuli vastaan mutkia tai mäkiä, niin kaveria ei jätetä!

Viipurin koirat - Fauna 30.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.