Siri

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

12.8.2016
Siri löysi oman kodin Vihdistä.

23.7.2016
Terhakka Siri sai hoitopaikan Suomesta ja odottaa innolla kotiehdokkaiden hakemuksia. Siri asuu nyt Vihdissä.

12.6.2016
Kaunis Siri katsoo silmiin niin vetoavasti, että sitä ei voi ohittaa ilman pientä silittelyhetkeä. Siri on sosiaalinen ja reipas tyttö, joka haluaisi yli kaiken omaan kotiin! 

Irinan tarhan pentuaitauksessa vilisee iso lauma iloisia pentuja. Siri joutui tarhalle, kun sen emo Selma ja sisko Snadi tuotiin sinne yhdessä. Siri erottuu joukosta kauniin mustanharmaalla turkillaan. Ja onhan se myös sosiaalinen ja reipas tyttö!

Siri tuntuu rakastavan ihmisten huomiota kovasti. Uteliaasti ja arkailematta se tulee tutustumaan uusiinkiin ihmisiin ja syliin nostaminen on siitä varsin kiva juttu. Pieni häntä vipattaa tuhatta ja sataa, kun Sirin kanssa vaihtaa päivän kuulumiset. Sirin päivät täyttyvät vielä toisten pentujen kanssa painimisesta ja ihmisten huomion toivomisesta. Toivottavasti kuitenkin pian se saisi oman ihmisen, jonka huomiosta ei tarvitsisi kilpailla parinkymmenen muun yhtä suloisen pennun kanssa.

Reippaana tyttönä Siri sopeutuu monenlaiseen kotiin. Uuden omistajan on kuitenkin oltava valmis paneutumaan Sirin totuttamiseen moniin arkisiin asioihin, sillä tarhalla kasvaneelle pennulle ovat todennäköisesti vieraita suurin osa kotioloissakin vastaan tulevista asioista. Jos omistaja oikein innostuu, niin Siristä voisi saada myös kivan harrastuskaverin! Tärkeintä on kuitenkin löytää sellainen koti, jossa ollaan valmiita kulkemaan Sirin kanssa samaa polkua kaikki tulevat vuodet, vaikka se polku veisi sitten välillä myös yllättäviinkin tilanteisiin ja muutoksiin elämässä.

Siri saattaa jäädä aikuisena keskikokoista hieman pienemmäksi, sillä sen emo Selma on kohtuullisen pieni ja siro. Siri odottaa sopivaa kotia ja matkalippua Suomeen jo innokkaasti!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.