Kirppuli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

4.5.2016
Kirppuli muutti omaan kotiin Nummelaan.

8.2.2015
Töppöjalkaista Kirppulia ei ihan niin vain napatakaan syliin kuvattavaksi! Vieraat ihmiset ovat vielä vähän mörköjä, mutta herkkuja ei Kirppulikaan voi vastustaa.

Tarhamatkalaiset ovat käyneet läpi ja kuvanneet jo lähes jokaisen Irinan pentutalon pennuista, mutta yksi puuttuu. Pikkuinen Kirppuli sipsuttaa pienillä töppösillään nenä kiinni maassa toivoen löytävänsä muilta unohtuneita herkkuja. Vaikka tyttö reippaana muiden pentujen lomassa puikkelehtiikin, ihmisiä se ujostelee sen verran ettei tule kosketusetäisyydelle. Vikkelää Kirppulia ei myöskään ihan helposti napata syliin, mutta pienellä jekutuksella neitikin saadaan lopulta kiinni. Sylissä olemiseen Kirppuli tuskin on saanut tottua, mutta rauhallinen rapsuttelu ja juttelu tuntuu toimivan ja suurin jännitys haihtuu.

Kirppulin menneisyydestä meillä ei ole tietoa. Koska Kirppuli on vielä varovainen tyttö, etsii se rauhallista omistajaa, jolla riittää aikaa, taitoa ja kärsivällisyyttä uusien asioiden opiskeluun. Kirppuli ei pistäisi pahakseen, jos kodissa olisi reipas koirakaveri sitä odottamassa. Paljon rakkautta, huolenpitoa ja herkkuja - niillä on tämän tytön sydän ja luottamus voitettu!

Kirppuli jää aikuisena pienehköksi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.