Nita

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

15.9.2016
Nita muutti omaan kotiin.

24.8.2016
Nitan sateisen päivän kohokohta on kun se pääsee lämpimään syliin nauttimaan ihmisen läheisyydestä. Onnistaisipa Nitaa pian ja oma koti ilmaantuisi äkkiä.

Siskokset Nelli ja Nita päätyivät Irinan tarhalle kesällä. Kaksikon menneisyys on hämärän peitossa, mutta niiden onneksi ne päätyivät tarhalle ja nyt niillä on mahdollisuus löytää pysyvät loppuelämän kodit Suomesta.

Nita on reipas ja hyväntuulinen tyttö, joka ottaa vieraat ystävällisesti vastaan. Ihmisen kaipuu on kova ja sylissä viihtyvä Nita painautuukin mielellään vasten lämpöä. Muiden pentujen kanssa Nita tulee sujuvasti juttuun ja tunnelma pentuaitauksessa on muutenkin leppoisa ilman mitään turhia kahinoita. Tarhan työntekijöillä on valitettavasti rajallisesti aikaa koirien kanssa seurusteluun, ja pienet kuraiset tassut nousevat tuon tuostakin vasten jalkoja pyytäen lisää rapsutuksia ja huomiota.

Nitasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Monet asiat voivat alkuun olla jännittäviä, sillä tarhan porttien sisäpuolelta maailmaa ei juuri pääse näkemään. Nita toivookin omistajaltaan ymmärrystä, kärsivällisyyttä ja aikaa uusien asioiden opetteluun peruskoulutusta unohtamatta.

Oma koti, oletko valmis? Täältä tullaan!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.