Petja

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

15.1.2016
Petja sai kodin Seinäjoen seudulta.

26.12.2015
Petja palaa itsestään riippumattomista syistä kotia etsiviin. Iloista Petjaa pääsee tapaamaan Somerolla!

21.12.2015
Petjaa onnisti ja se pääsi omaan kotiin Kaarinaan.

3.12.2015
Petja pääsi sijaiskotiin ja odottaa nyt kotiehdokkaita hoitopaikassaan Somerolla.

19.11.2015
Lapset löysivät kadulla yksinään jolkottelevan Petjan, nappasivat talteen ja toivat Olgan luokse. Petja on reipas ja ihmisrakas poika, mutta koska pääsisimme kertomaan sille, että Suomessa odottaa oma koti?

Petja on elämäniloinen, sosiaalinen ja touhukas poika, joka on nyt joitakin viikkoja asunut Olgan luona. Olgan pihapiirissä Petja on saanut tottua isoihin ja pieniin koiriin, vanhuksiin ja ikäiseensä seuraan. Muiden pentujen kanssa on kiva painia ja sen jälkeen ottaa makoisat tirsat suojaisessa mökissä, mutta kaikkein mieluiten Petja heräisi omasta lämpimästä pedistä ikiomassa kodissa.

Petja on reipas poika, mutta koska sen tausta on tuntematon, on omistajan varauduttava rauhallisesti totuttamaan sitä uuden elämän ihmeellisiin ja jännittäviin asioihin. Hihnassa kävely voi alkuun aiheuttaa kummastusta eikä yksin oleminen ilman harjoittelua sujukaan välttämättä tuosta noin vain. Petja etsii kotia, missä sille on tarjolla riittävästi liikuntaa ja rajattomasti rakkautta. Löytyisikö juuri teiltä pienen Petjan mentävä aukko?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.