Pauli

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

29.9.2016
Paulille löytyi koti Ylitorniosta.

25.8.2016
Kunpa Paulia onnistaisi pian oman kodin kanssa! Pauli haluaisi oman ihmisen luo reipastumaan, sillä tarhaoloissa ujoja pentuja ei pystytä riittävästi sosiaalistamaan.

Pauli kuuluu pentulaumaan, joka pelastettiin Irinan tarhalle loppukesästä. Kaksi emoa ja niiden pennut toimitettiin samassa kasassa tarhalle, ja koska pentueet olivat menneet jo iloisesti keskenään sekaisin, emme ole varmoja, että ketkä niistä ovat sisaruksia keskenään. Paulin sisaruksia ja kavereita ovat PietariPaavoPatrikPekkoPenni ja Pilke.

Pauli on pentueen arimpia. Pietarin tavoin se aristelee ja pysyttelee välimatkan päässä ihmisistä. Pienellä oveluudella Paulin saa kuitenkin napattua syliin, ja vaikka se Paulia jännittääkin, katselee se ujosti ympärilleen ja poseeraa kiltisti kameralle.

Reipas koirakaveri on aina iso plussa varovaista pentua kotiutettaessa. Paulin kohdalla tästä vaatimuksesta ei ainakaan vielä tingitä, sillä ainoaksi koiraksi muuttaminen voi olla Paulille liian vaikea paikka. Myös omistajalla tulee olla riittävästi ymmärtämystä ja pitkää pinnaa, jotta voimme olla varmoja, että Pauli osataan totuttaa uusiin asioihin ja tilanteisiin rauhassa ja koiran omassa tahdissa.

Paulista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Vaikka Pauli vielä ujostelee uusissa tilanteissa, reipastuu se kotioloissa varmasti, ja silloin se saattaa keksiä vaikka mitä kepposia, ihan kuten nuoren koiran kuuluukin. Silloin mitataan omistajan kärsivällisyyttä, mutta rakkaudella ja johdonmukaisella koulutuksella siitäkin selvitään!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.