Poppy

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

27.10.2016
Poppy muutti omaan kotiin Helsinkiin.

1.9.2016
Pieni Poppy on mitä suloisin ja ystävällisin tyttö. Poppy pitää kovasti ihmisistä ja painautuukin mieluusti tiukasti syliin ja jäisi siihen vaikka koko loppupäiväksi jos vain mahdollista.

Siskokset Poppy ja Phoebe asustavat Irinan tarhan pentuaitauksessa. Siskokset ovat luonteiltaan hyvin samanoloisia, väritykseltään tytöt ovat kuitenkin kuin yö ja päivä. Vaalea Poppy tulla tepsuttaa tarhavieraita suoraan vastaan portille. Tyttö odottelee rauhallisin mielin, että se huomataan eikä turhia sohella ympärillä. Kun Poppyn nostaa syliin, ei sitä haluaisi laskea enää lainkaan takaisin maahan. Poppy pussailee sormia ja nojailee tyytyväisenä lämpöisessä sylissä, ai miten ihanaa tässä onkaan! 

Poppy on ystävällinen ja ihmisrakas tyttö. Muiden pentujen kanssa se tulee sujuvasti juttuun ja vaikuttaa toistaiseksi melko rauhalliselta pennulta. Rauhallisuus saattaa kuitenkin karista äkkiä pois, kunhan Poppy kotiutuu kunnolla ja huomaa kuinka paljon tutkittavaa ja hauskoja asioita uudessa ympäristössä onkaan! Poppylla ei ole kokemusta kotikoirana olosta, joten edessä on vielä paljon uutta opittavaa. Poppy on suloinen ja kaunis tyttö, mutta adoptiopäätöksen tulee olla tarkoin harkittu päätös. Poppy haluaa mahtua elämääsi vielä 10-15 vuodenkin kuluttua, kun eroat, muutat tai saat perheenlisäystä. Poppya ei jätetä!

Poppyn emo on keskikokoinen saksanpaimenkoirasekoitus ja Poppystakin kasvaa aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Viipurin koirat - Poppy 20.8.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.