Mimi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2013

12.5.2016
Mimi sai vihdoin oman kodin.

19.6.2015
Mimi haluaisi jo kotiin! Sellaiseen, missä aktiivisen ja ihmisrakkaan tytön energia osataan kanavoida monipuoliseen mielekkääseen tekemiseen.

Mimissä on paljon saksanpaimenkoiraa, ja kuten muistakin samantyyppisistä koirista usein huomaa, on tarhaelämä Mimille psyykkisesti varsin rankkaa. Mimi kaipaisi fiksua tekemistä ja aktiivista elämää, mutta sellainen jää tarhalla haaveeksi. Mimi on selvästi turhautunut, minkä se purkaa haukkumisena ja tarhassa juoksemisena.

Mutta Mimin ihmisrakkautta ei mikään heikennä. Sen elämän kohokohtia ovatkin ne hetket, kun joku ehtii pysähtyä aitaukseen ja antaa Mimille kavereineen huomiota edes hetken. Sitä Mimi haluaa, ja siitä Mimi haaveilee - reippaiden ja pitkien lenkkien, tottelevaisuusharjoitusten ja runsaiden herkkujen lisäksi!

3.6.2014
Tämä kaunokainen on nimeltään Mimi. Mimi on mitä iloisin ja ihmisrakkain nuori tyttö, joka pakahtuu onnesta kun sen kanssa tullaan hetkeksi seurustelemaan ja leikkimään.

Mimi on nuori, arviolta noin vuoden ikäinen tyttö. Tarhalla se ei ole joutunut viettämään kovinkaan kauaa, ja tiedossa on myös, että se olisi saanut yhdet pennut ennen sterilointia.

Mimi vaikuttaa avoimelta ja sosiaaliselta neidiltä, eikä sen ilolla ole rajaa, kun se saa ihmisen aitaukseensa. Se hyörii ja pyörii, heittäytyy maahan rapsuteltavaksi ja vääntyilee ja kääntyilee onnessaan kun sitä hellitään. Aitauksessa oleva pallokin saa kyytiä, kun Mimi huomaa vapaana olevan lelun. Koko koiratyttö on yhtä aurinkoa, ja olisikin hienoa, jos jostain löytyisi yhtä ihana ja aurinkoinen ihminen Mimille. Reipas tyttö arvostaisi myös kotia, jossa sen kanssa jaksetaan liikkua ja tarjota riittävästi aktiviteetteja.

Mimi jakaa aitauksen muiden narttujen ja urosten kanssa, ja ainakin niiden kanssa se näyttää tulevan hyvin toimeen. Koirakaveri uudessa kodissa olisi varmasti kiva juttu, mutta eiköhän Mimi yksinkin viihtyisi, kunhan yksinoloja vain kovasti harjoitellaan. Emme tiedä varmasti, onko Mimi elänyt kotikoirana ennen, mutta ainakin se suhtautuu niin avoimesti vieraisiin, että tuskin sillä mitään kovin traumaattisia kokemuksia ihmisistä on.

Viipurin koirat - Mimi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.