Kesha

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2015

5.4.2016
Kesha muutti omaan kotiin Helsinkiin.

17.3.2016
Kesha käänsi uuden sivun elämässään ja opettelee nyt kotikoiran taitoja Somerolla.

13.3.2016
Kesha-poika vielä vähän ihmettelee vieraita ihmisiä, mutta tulee jo tuumaustauon jälkeen tutustumaan.

Neljän kopla Katia, Kapa, Kleo ja Kesha löytyivät kuulemamme mukaan alkuvuodesta kadulta. Nelikko oli syystä tai toisesta jätetty oman onnensa nojaan, mutta onneksi Olga tuli avuksi ja pelasti pennut luokseen talvipakkasista.

Kaunis ja suloinen Kesha on sisaruslauman ainoa poika. Vieraat ihmiset kiinnostavat kovasti Keshaa ja se istuskeleekin uteliaan näköisenä pienen välimatkan päässä tarkkailemassa puuhiamme. Poika ei kuitenkaan ole ihan vielä täysin valmis antautumaan rapsuteltavaksi ja tuleekin vasta pienen mietinnän jälkeen varovaisesti nuuskimaan käsiä ja vaatteita. Syliin Keshan saa helposti napattua ja siinä se rauhallisesti ihmetellen istuskeleekin. Vaikka vieraat selvästi vähän jännittävät Keshaa, ei läsnäolomme saa sitä kuitenkaan painelemaan kopin suojiin vaan reippaana ja päättäväisenä poika mennä temmeltää muiden pentujen kanssa. 

Keshan tausta on tuntematon. Tällä hetkellä sisarusparvi elää Olgan ulkotarhassa, jossa niillä on lämmitetty mökki suojanaan. Kotikoiran elämään siirtyminen tuokin tullessaan monia uusia asioita. Sisäsiisteys, hihnassa kulkeminen ja yksin oleminen - näistä Kesha ei ole koskaan tainnut kuullakaan. Oudossa ympäristössä ja tilanteissa riittää varmasti myös ihmeteltävää, jolloin omistajan rohkaisulla ja herkuilla päästään eteenpäin. Keshasta kasvanee aikuisena keskikokoinen komistus.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.