Nova

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

26.5.2016
Nova muutti omaan kotiin Vantaalle.

27.4.2016
Nova on hyvin ystävällinen ja iloinen pikkujätkä, joka tulee onnessaan toivottamaan uudet ihmiset tervetulleiksi!

Nova, Neema ja Nadia tupsahtivat Irinan tarhalle keväällä. Niiden taustasta meillä ei ole tietoa, mutta selvää on, että suurelle koiratarhalle joutuminen on ollut niille iso juttu. Toisin kuin siskonsa, Nova on kolmikosta reippain. Poika hakeutuu mielellään ihmisten siliteltäväksi eikä turhia jahkaile. Sylissä olemiseen Nova tuskin on saanut liikaa tottua, mutta hyvin nätisti ja rauhallisesti se katselee yläilmoista vieraita.

Novasta saa varmasti mitä mainioimman ystävän, kunhan on valmis näkemään vähän vaivaa koiranpennun sopeuttamiseen. Maailmassa on vielä paljon jännittäviä asioita, mistä tämä poika ei ole perillä, joten Nova kaipaa ihmistä, joka jaksaa kärsivällisesti opastaa sitä uusien asioiden äärellä. Rakastava ihminen ja oma koti on kaikki mistä tämä poika unelmoi, kunpa joku huomaisi ihanan Novan!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.