Laima

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (55 cm, 25 kg)
Syntymäaika: n. 2005

Mukavasta Laimasta luovutaan raskain mielin ja rouvalle etsitään kotia, jossa se ei joutuisi olemaan usein yksin.

19.1.2013
Kaikki Laiman tavanneet pitävät tytöstä! Laiman nykyinen koti kertoo seuraavaa:
Laima on noin kahdeksanvuotias leikattu narttu, joka etsii kotia muiden koirien ja ihmisten luota, jotka rauhallisen määrätietoisin ottein ohjaavat päivien tapahtumia. Laima on varsinainen silmänterä ja naapuruston suosikki, mutta yksin hän ei viihdy ja siksi etsii uutta kotia suuremmasta laumasta.

Tämä lady omaa erittäin kiltin ja palvelualttiin luonteen eli tekee kaikkensa miellyttääkseen varsinkin omaa ihmistä, mutta tuntee kuitenkin oman arvonsa eikä kuuntele haukkuja muilta. Kuten sanonta kuuluu: mitään ei aloita, mutta haluaa kyllä muitten murinat lopettaa. Oikeassa seurassa tämä turre kyllä riehaantuu täysin eikä silloin ole tietoakaan hienosta neidistä. Laima osaa tyypillisimmät käskyt sekä paljon muita, odottaa kiltisti vuoroaan ja kävelee hienosti hihnassa, nauttii harjauksesta ja autoajeluista sekä menee omistajansa kanssa aivan minne tahansa. Karvakorva on erittäin herkkä ohjeistukselle ja pelkästä katseesta tuntuu tietävän mitä seuraavaksi tapahtuu.

Kissoja Laima väistää ja lapsia varoo, siinä määrin että kovan hulinan joukossa tuntuu ettei toinen saa hetken rauhaa, jos ei löydä omaa rauhaisaa lepopaikkaa. Laima odottaa uutta perhettä, jossa ei tarvitse olla ypöyksin ja jossa pääsee jatkamaan koiramaista elämää tutkien, kaivaen ja taivaltaen pitkin jännän tuoksuisia polkuja.

Laima asuu Helsingissä.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

Viipurin koirat Laima kotona