Darius

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2016

30.10.2016
Dariuksesta lisättiin uusi kuva omassa kodissaan. Darius nauttii uudesta ja ihka-omasta loppuelämän kodistaan täysin siemauksin!

27.10.2016
Darius muutti omaan kotiin Pieksämäelle.

4.10.2016
Heippuli, katseet tähän suuntaan! Suloinen ja ihmisrakas pikkumies kotia vailla! Darius hylättiin kesällä ja nyt miekkonen odottaa omaa kotia Irinan tarhalla.

Darius tavattiin ensimmäisen kerran Irinan kotipihassa, missä se telmi iloisena muiden pentujen kanssa pienessä ulkotarhassa. Kodittomia pentuja on kuitenkin syksyn mittaan tullut Irinan luokse tasaisena virtana, joten Darius lähetettiin kavereidensa kanssa tarhalle jotta uusille pienemmille pennuille olisi tilaa Irinan luona.

Darius on reipas, sosiaalinen ja luottavainen poika. Ja mahdottoman kova pussailemaan ihmisiä. Kuvaustilanteessa Darius nostettiin ulos turvallisesta häkistä syliin ja siinä pieni mies katselikin ympärilleen hiukan huolestuneen näköisenä. Muita koiria silmän kantamattomiin ja kovaa meteliä ympärillä. Ymmärtäähän sen. Vaikka tilanne olikin hiukan jännittävä, maistui pojalle kuitenkin hyvin ruoka ja sylissä istuttiin rauhallisesti. Kun ympärillä oli tuttu ja turvallinen häkki, pieni häntä väpättäen ja pehmoiset tassut kauhoen Darius pungersi itseään määrätietoisesti lämpimään syliin.

Dariuksen menneisyydestä ei ole tarkempia tietoja. Darius on kuitenkin reipas ja ihmisrakas pentu, joten se voisi soveltua monenlaiseen kotiin ja ympäristöön. Darius toivoo kuitenkin, ettei se joudu enää koskaan kokemaan hylkäämistä vaan saa nauttia elämästään loppuun saakka oman perheen parissa.

Viipurin koirat - Darius 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.