Shik

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

3.8.2016
Shik muutti omaan kotiin Haminaan.

28.7.2016
Shik pääsi opettelemaan kotikoiran elämää ja on tavattavissa Somerolla hoitopaikassaan.

13.6.2016
Shik on mahdottoman suloinen vilperi! Reipas Shik on sosiaalinen ja ystävällinen pentu, joka haluaisi muuttaa oman kotiin mahdollisimman pian!

Pentukatras ShakiraShanelShantiSheri, Shik, Shurik ja Shaman päätyivät alkuvuodesta Olgan luokse. Pennut olivat syntyneet ulos keskelle Viipuria ja tulevaisuus olisi voinut olla toisenlainen ellei Olga olisi rientänyt niiden avuksi. Iloiset pikku natiaiset ovat kasvaneet nyt siihen ikään, että ne ovat valmiita valloittamaan itselleen oman perheen Suomesta!

Olgan pihalla tuttujen aikuisten koirien joukosta pelmahtaa esiin oikea vauhtikaksikko: veljekset Shik ja Shurik. Shik on vieraista aivan innoissaan ja sen pieni häntä vispaa onnesta. Ihmiset ovat Shikistä ihania ja poika vaikuttaakin avoimelta, ystävälliseltä ja uteliaalta pennulta. Shik ei ole moksiskaan siitä, että ympärillä on kymmeniä isoja ja aikuisia koiria vaan kirmailee iloisesti sinne tänne leikkien veljensä kanssa.

Shik on tottunut elämään Olgan ulkoaitauksessa kymmenien muiden koirien parissa. Vaikka se on reipas pentu, voi sopeutuminen uuteen kotiin viedä aikaa ja alkuun monet uudet asiat voivat olla pelottavia. Vilkas ja energinen pentu tarvitsee myös mielekästä puuhaa ja riittävästi ulkoilua, jotta huonekalut ja muu kodin irtaimisto saa olla rauhassa. Peruskoulutustakaan ei sovi unohtaa, jotta yhteiselo olisi mukavaa ja sujuvaa kaikille.

Shikistä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika ja sopivan kodin löydyttyä se on valmis matkustamaan Suomeen vaikka samantien!

Viipurin koirat - Shik 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.