Lilo

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

5.4.2016
Lilo muutti Tampereelle omaan kotiin.

8.4.2016
Iloinen ja veikeä touhottaja Lilo pitää kyllä huolen, että tulee huomatuksi. Lilo on mitä suloisin tyttö, jonka suurimpana haaveena olisi joskus olla ihan oikea kotikoira!

Äitikoira ja sen neljä pentua tulivat keväällä Irinan tarhalle. Emo oli hyvin laihassa kunnossa ja se oli kuulemamme mukaan sidottu kiinni - ja mitä ilmeisemmin jätetty yksin pärjäämään pentujensa kanssa kylmään tihkusateeseen. Onneksi kohtalo puuttui peliin ja muutti viisikon elämän suunnan, sillä nyt niillä kaikilla on mahdollisuus löytää omat, kunnolliset loppuelämän kodit Suomesta. Hurmaavat pennut ovat pian valmiita oman kodin valloitukseen ja ne saivat nimikseen Lilo, Libby, Loisto ja Lilliputti.

Koiratarhalle joutuminen oli alkuun kova järkytys Lilolle, mutta viikkojen kuluessa pienen pennun loputon uteliaisuus ympäröivää maailmaa ja asioita kohtaan on voittanut. Lilo on sosiaalinen, mutkaton ja ihmisrakas pentu - ja aivan uskomattoman suloinen sellainen. Vieraiden saapuessa heiluttaa Lilo onnessaan pientä häntäänsä ja valmistautuu heittäytymään rapsuttajansa käsivarsille. Pian pieni tyttö onkin jo sylissä ihmettelemässä maailmaa samalla kun ympäriltä kuuluu ihastuneita huokauksia.

Muutto omaan kotiin tulee varmasti olemaan Lilolle iso ja jännittävä asia. Tärkeää onkin, että uusi omistaja jaksaa kärsivällisesti ja rauhallisesti ohjata tyttöä matkalla hienoksi ja hyvätapaiseksi kotikoiraksi. Pentujen emo on kooltaan pienehkö keskikokoinen ja korkeutta sillä lienee noin 45 cm. Isä on tuntematon kulkuri, mutta pennuista tuskin mitään jättejä kasvaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.