Hupi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 3/2014

28.10.2016
Oi onnea, ihana Hupi sai muuttaa ikiomaan kotiin Pirkanmaalle! Luvassa on maalaiselämää jo aikaisemmin perheeseen muuttaneiden viipurilaisten seurassa :)

24.6.2015
Nimikin sen jo kertoo, mitä tämä tytsy tuo tullessaan!

Hupin touhuja katsellessa vääntyy omakin naama väkisin virneeseen ja äkkiä sitä huomaa tyrskähtelevänsä naurusta ihan ääneen.

Hupi on kerrassaan hurmaava. Se on niin vilpittömän iloinen ja innoissaan aivan kaikesta, niin ihmisistä, uusista leluista kuin varomattomalta tarhamatkaajalta napatusta kynästäkin. Suu hymyssä ja häntä vispaten Hupi kirmasi hetken kynä suussaan ennen kuin silppusi sen pienen pieniksi paloiksi. Sitten tyttö loikki takaisin, hyppäsi vasten ja nuoli naaman märäksi kuin sanoen: "Tuo oli hauskaa, saisinko toisen??". Eipä siinä voinut kovin kiukkuinen lyijykynän menetyksestä olla.

Se on varmaa, että Hupi tuo tulevan omistajansa elämään valtavasti iloa ja riemunhetkiä. Vähän pilkettä pitää olla myös omistajan silmäkulmassa, ettei ilon kyyneleet pääse vaihtumaan harmitusitkuun, jos Hupi vaikka päättää askarrella uusista nahkasaappaista hieman ilmastoidummat versiot tai ulkoa tullessaan lämäyttää kuraiset tassunsa suoraan omistajan rinnuksille ihan vain kaikesta rakkaudesta omaa ihmistään kohtaan. Tapakoulutusta ja tekemistä tyttö tulee tarvitsemaan. Hupi taatusti osallistuu kaikkeen tarjottuun aktiviteettiin suurella innolla ja riemulla, joten on vain omistajasta kiinni mitä kaikkea tämän iloisen tytön kanssa haluaa puuhata ja opetella.

Viipurin koirat - Hupi 6.7.2015

1.3.2015
Hupi on nimensä veroinen iloinen ja ystävällinen tyttö. Hupi on ehtinyt asua jo tovin tarhalla ja kaipuu omaan kotiin olisi suurta!

Hupi joutui loppukesästä Irinan tarhalle, noin puolivuotiaana nuorena tyttönä. Aluksi Hupi oli kovin ihmeissään tarhalle joutumisesta ja hyvin äänekkästi se kommentoi kaikkea tarhalla tapahtuvaa - ei siksi että olisi ollut peloissaan, vaan siksi, että se olisi halunnut kaiken huomion itselleen.

Kuukaudet tarhalla ovat kuitenkin rauhoittaneet Hupia ja enää sen ei kuule turhia haukkuvan. Muutenkin Hupista on kuoriutunut oikein mukava tyttö: se rakastaa kaikkia ihmisiä pohjattomasti, mutta malttaa jo hakea huomiota ilman mahdotonta sähläystä ja intoa.

Hupi vaikuttaa tasapainoiselta ja kivalta koiralta. Se tulee sujuvasti toimeen niin toisten narttujen kuin urostenkin kanssa. Hupilla on sopivasti itsevarmuutta, ja se onkin enemmän sellainen omilla tassuillaan tukevasti seisova kuin kovasti nöyristelevä tai asioita varova koira.

Koska tiedämme, että että Hupi osaa koiramaisen joikaamisen taidon tarvittaessa hienosti, etsimme Hupille kotia omakotitalosta. Koska Hupi on viettänyt nuoruutensa koiratarhalla, tulee uuden omistajan ymmärtää, että Hupille tarvitsee opettaa kaikki kotikoiran taidot kuten pennulle opettaisi. Fiksuna tyttönä Hupi oppii kuitenkin kaiken tarvittavan varmasti!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.