Maxim

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 7/2015

2.8.2016
Maxim muutti omaan kotiin.

14.6.2016
Maxim on komea paksuturkkinen kaveri, joka rakastaa ihmisiä. Maxim pelastettiin tarhalle yhdessä veljensä Manun kanssa.

Veljekset Manu ja Maxim ilmestyivät Irinan tarhalle keväällä. Pojat olivat asuneet jonkin ihmisille tarkoitetun hoitokodin liepeillä, mutta asukkaat eivät olleet niistä innoissaan. Veljekset meinasivatkin päästä hengestään, mutta eräs nainen pelasti ne ja toi Irinan luokse. Manu ja Maxim ovat kovin ihmisrakkaita poikia, joten toivottavasti niitä odottaisi valoisa tulevaisuus omassa kodissa Suomessa.

Veljensä tavoin Maxim on energinen ja iloinen poika, joka suhtautuu ihmisiin avoimesti ja ystävällisesti. Innokkaasta Maximista ei niin vain napata kuvia, sillä poika ei juuri kahta sekuntia kauempaa jaksa paikoillaan pysyä. Kyykistyminenkin aitauksessa on hankalaa, sillä Maxim olisi samantien juoksemassa kuvaajan syliin antamaan pusuja. Ihmisiä kohtaan Maxim on äärimmäisen mukava, mutta mikään lapanen poika ei muiden koirien parissa ole ja itsevarmasti näyttää muille kaapin paikkaa, jos siltä tuntuu. 

Maxim on nuori ja aktiivinen poika eikä se tarhaoloissa pääse purkamaan energiaansa mihinkään. Kotikoiran käytöstavat täytyy opetella yksi kerrallaan, sillä Maxim ei välttämättä ole milloinkaan asunut kodissa eikä se tiedä mikä on sallittua ja mikä ei. Jos kaipaat elämääsi eloa, sinulla on aikaa ja motivaatiota paneutua nuoren koiran koulutukseen, saat ihmisrakkaasta Maximista takuulla uskollisen ystävän loppuelämäksesi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.