Loisto

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

20.5.2016
Loisto muutti omaan kotiin.

7.5.2016
Iloinen Loisto matkusti Suomeen ja asettui veljensä Leon kanssa hoitopaikkaan Helsinkiin.

Elämä Suomessa on alkanut aurinkoisissa merkeissä velipojan kanssa painiskellen ja kotikoirana olemista ihmetellen. Loisto vaikuttaa kotioloissa ystävälliseltä ja reippaalta pennulta, joka pitää ihmisistä ja tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Hoitopaikassa Loisto saa tutustua myös kissoihin ja lapsiin.

8.4.2016
Loisto on nimensä mukaisesti loistokaveri! Loisto päätyi Irinan tarhalle emonsa ja siskojensa kanssa ja odottaa nyt, josko oma koti löytyisi pian elämän nurjaakin puolta nähneelle pikkukaverille.

Äitikoira ja sen neljä pentua tulivat keväällä Irinan tarhalle. Emo oli hyvin laihassa kunnossa ja se oli kuulemamme mukaan sidottu kiinni - ja mitä ilmeisemmin jätetty yksin pärjäämään pentujensa kanssa kylmään tihkusateeseen. Onneksi kohtalo puuttui peliin ja muutti viisikon elämän suunnan, sillä nyt niillä kaikilla on mahdollisuus löytää omat, kunnolliset loppuelämän kodit Suomesta. Hurmaavat pennut ovat pian valmiita oman kodin valloitukseen ja ne saivat nimikseen Loisto, Lilliputti, Libby ja Lilo.

Loiston ensimmäiset viikot tarhalla olivat kovin jännittävää aikaa pienelle pojalle, mutta aika on tehnyt tehtävänsä ja Loistosta on kuoriutunut iloinen ja reipas pentu! Loisto mennä viipottaa innoissaan muiden pentujen mukana vastaanottamaan vieraat. Häntä viuhtoo kovasta edestakaisin samalla kun pienet etutassut kurottautuvat ylöspäin. Sylissä Loistoa vähän kummastuttaa, mutta ihmisten seura on sille silti hyvin mieluisaa. Loistosta tulisi varmasti maailman onnellisin poika, jos se kuulisi, että oma koti on vihdoin löytynyt. Lämmin suihku, kunnollinen ateria, rakastavan ihmisen syli.. Tiedossa olisi varmasti Loiston elämän siihen asti makoisimmat unet.

Muutto omaan kotiin tulee varmasti olemaan Loistolle iso ja jännittävä asia. Tärkeää onkin, että uusi omistaja jaksaa kärsivällisesti ja rauhallisesti ohjata poikaa matkalla hienoksi ja hyvätapaiseksi kotikoiraksi. Pentujen emo on kooltaan pienehkö keskikokoinen ja korkeutta sillä lienee noin 45 cm. Isä on tuntematon kulkuri, mutta pennuista tuskin mitään jättejä kasvaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.