Jere

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa suureksi
Syntymäaika: 6/2016

24.11.2016
Jere pääsi aloittamaan uuden elämän ja muutti Helsinkiin!

5.10.2016
Luppakorvainen Jere on kovin iloinen poika. Aluksi se ujostelee vähän vieraita, mutta pian häntä alkaa heilua ja poika rohkaistuu tekemään tuttavuutta.

Jere ja sen sisarukset Jermu, Jedi, JuriJenna ja Jemina pelastettiin kesämökkialueelta. Pentujen emo oli majoittunut mökkialueen metsikköön ja synnyttänyt sinne pentueen. Paikalliset rankkurit ehtivät ampua emon ennen kuin eläinsuojelijoiden apu ehti paikalle. Pennut saatiin kuitenkin pelastettua ja ne kuljetettiin Irinan tarhalle odottamaan omia koteja.

Kun pentutaloon menee, vilahtaa Jere ensin kauemmas ja katselee tulijoita kopin ovelta. Välillä se hipsuttaa lähemmäs, mutta ei uskalla tulla ihan vielä luokse. Mutta kun pentujen kanssa viettää vielä hetken lisää aikaa, voittaa uteliaisuus myös Jeren ja se tulee jo häntä heiluen haistelemaan.

Lattialle istuessa Jere on lähes valmis kipuamaan syliin asti, niin kivaa sen mielestä on, kun jollain on aikaa viettää pentujen kanssa tovi. Kuitenkin silittäminen on Jerestä vielä vähän outoa ja jännittävää, joten silitysyritykset jäävät lähinnä yrityksiksi.

Jeren pienen ujouden takana vaikuttaa olevan utelias ja sosiaalinen poika, joten uskomme, että kotiuduttuaan Jere reipastuu äkkiä. Voi hyvin olla, että se on koko ikänsä vähän kaino vieraiden ihmisten seurassa, mutta tuttujen ihmisten kanssa siitä tulee varmasti reipas ja kiva koirakaveri. Jos uudessa kodissa olisi toinen koira jo nyt odottamassa, auttaisi se varmasti Jereä sopeutumisessa.

Jerestä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Koska Jeren sisaruksista muutama näyttää jonkinsortin terrierisekoitukselta, on mahdollista, että Jerenkin geeneissä virtaa sinnikästä terrieriä. Jere tulee tarvitsemaan runsaasti liikuntaa ja muuta aktiviteettia, eikä tapakasvatustakaan sovi unohtaa. Niillä eväillä Jerestä kasvaa vielä fiksu nuorukainen! 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.