Rebekka

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 6/2015

21.10.2016
Rebekan odotus palkittiin ja oma koti löytyi Helsingistä.

9.2.2016
Ihastuttava Rebekka on selvinnyt pahimmista talvipakkasista ja siitä on kasvanut kaunis, ystävällinen nuori neito.

Rebekka rakastaa ihmisiä. Se jakaa aitauksen tällä hetkellä muiden nuorten koirien kanssa. Joukkoon mahtuu muutama kovempi päsmäri, mutta Rebekka ei turhaan lähde haastamaan riitaa vaan väistää ja antaa niiden tervehtiä ensin. Kun tyttö on saanut oman osansa rapsutuksista, pysyttelee se rauhallisena vierellä ja katselee uteliaana puuhiamme. Rebekka on reipas, sosiaalinen ja kovin rakastettava tyttö. Kooltaan Rebekka on mukavan keskikokoinen olematta liian pieni tai suuri - juuri sopiva. Kenen kainalossa on sympaattiselle kettutytölle tilaa?

Viipurin koirat - Rebekka 2.10.2016

28.10.2015
Rebekka iloitsee kovasti ihmisistä ja pyyhältää vauhdilla tervehtimään tarhavieraita. Joutuessaan tarhalle tyttö oli hiukan heikossa kunnossa, mutta onneksemme se on nyt tervehtynyt hyvin.

Rebekka oli surullinen näky aiemmin syksyllä. Se oli juuri joutunut tarhalle ja heikonlaisesti kyyhötti pentutalon nurkassa. Se vietiin klinikalle tiputukseen ja muutaman viikon kuluttua vastassamme on jo aivan eri pentu ja niinpä elämäniloinen Rebekkakin saa nyt mahdollisuuden omaan kotiin Suomesta.

Rebekka asuu isossa pentutalossa monen muun pennun kanssa. Tyttö vaikuttaisi tulevan hyvin muiden kanssa juttuun. Se ei ole joukon riiviö eikä päällepäsmäri, mutta ei huomaamaton seinäruusunenkaan. Rebekka tulee iloisesti hakemaan rapsutuksia ja nauttii suuresti, kun saa viettää edes pienen hetken ihmisten kanssa. Haikeat silmät jäävät katselemaan perään, kun pentutalon ovi sulkeutuu. Kunpa joku ihana ihminen huomaisi tytön pian ja olisi valmis tarjoamaan sille kodin, jota sillä ei ole milloinkaan ollut.

Rebekka unelmoi lämpöisestä pedistä ja rakastavasta kodista, jossa ollaan valmiita auttamaan ja tukemaan pientä koiratyttöä uuden elämän ihmeellisyyksien kohtaamisessa. Alussa monet asiat voivat jännittää Rebekkaa eikä se välttämättä koskaan ole nähnyt talutushihnaa. Koirakavereita sillä on kenties ollut aina lyhyen elämänsä aikana, joten yksinoleminen voi olla uusi asia. Sisäsiisteydestä Rebekka ei ole koskaan kuullutkaan, mutta lupaa yrittää parhaansa.

Mistä löytyisi ihastuttavalle Rebekalle kunnollinen ja rakastava koti ennen talven tuloa?

Viipurin koirat - Rebekka 10. & 24.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.