Vappu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 10/2015

3.10.2016
Vappu sai kodin Lahdesta.

22.9.2016
Alkusyksyllä Vappu oli hyvin heikossa kunnossa sen jouduttua muiden koirien kiusaamaksi tarhalla. Vappua kuitenkin onnisti ja hoitopaikka löytyi Espoosta.

12.6.2016
Mikä kaunokainen! Vappu on elämäniloinen ja ihmisrakas nuori tyttö, joka tuotiin tarhalle yhdessä veljensä kanssa.

Sisarukset Vappu ja Velmu tuotiin alkukesällä Irinan tarhalle. Tiedossamme ei ole, oliko joku löytänyt ne vai oliko tuoja kenties niiden omistaja, joka oli kyllästynyt kahteen isoksi kasvaneeseen pentuun. Niin tai näin, Vappu ja Velmu on mainio parivaljakko ja nyt ne saavat mahdollisuuden löytää kunnolliset kodit Suomesta.

Vappu on nuori koiratyttö täynnä iloa ja elämää. Häntä vatkaa ja koko koiratyttö keikkuu innoissaan aidan takana odottaessaan ihmisiä luokseen. Vappu ottaa vieraat ihmiset hyvin sydämellisesti ja avoimesti vastaan ja tulee uteliaana tervehtimään. Silitykset ja ihmisseura on selvästi Vapulle mieleen eikä se voi ymmärtää, miksi on joutunut isolle koiratarhalle ja minne sen oma ihminen on kadonnut. Vaikka Vappu onkin kovin innoissaan ihmisistä, osaa se kuitenkin hienosti rauhoittua, kun sen kanssa on hetken viettänyt aikaa.

Vapun ja Velmun elämästä ennen tarhalle joutumista meillä ei ole tietoja. Molemmat ovat hyvin ihmisrakkaita, joten suurempia traumoja ihmisistä niillä tuskin on. Sisaruksilla on varmasti ollut jonkinlainen koti joskus, mutta onko niitä pidetty enemmän ulko- kuin sisäkoirina, sitä voi vain arvailla. Varmaa on kuitenkin se, että uuteen kotiin muuton myötä edessä voi olla paljon uutta ja ihmeellistä opeteltavaa. Sisäsiisteyttä voi joutua harjoittelemaan, yksinoleminen voi olla ihan uusi juttu eikä hihnassakaan osata välttämättä kulkea kovin mallikkaasti.

Iloinen ja vilkas Vappu etsii kaltaistansa omistajaa, jolla riittää aikaa tarjota sille riittävästi liikuntaa ja tekemistä. Kunhan vain sopiva koti löytyy, Vappu on valmis rakastamaan omaa ihmistään viimeiseen saakka!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.