Frodo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2015

4.5.2016
Frodo pakkasi repun ja muutti Espooseen omaan kotiin.

2.3.2016
Frodo Reppuli? Ei, Frodo Koiruli! Frodo on ystävällinen ja ihmisrakas pentu, joka haluaisi jo pian päästä omaan kotiin. Mistä löytyisi Frodolle oma ihminen?

Frodo on kovin kaunis, mutta lisäksi mahdottoman mukava ja ystävällinen poika. Miksi se joutui kodittomaksi, siitä meillä ei ole tietoa. Frodo häärii iloisena pentutalossa muiden mukana ja ilahtuu suunnattomasti, kun se huomataan. Sylissä Frodoa vähän jännittää ja ilmekin pienellä pojalla on sen mukainen. Jännitys haihtuu kuitenkin sekunneissa ilmaan, kun maa ilmaantuu takaisin jalkojen alle ja pieni iloinen pusukone jatkaa tyytyväisenä siitä mihin jäi.

Koska Frodon menneisyys on tuntematon, täytyy uuden omistajan olla valmis opastamaan ja ohjaamaan poikaa uusissa ja jännittävissä tilanteissa. Kasvaakseen tasapainoiseksi ja onnelliseksi koiraksi, tarvitsee Frodo riittävästi liikuntaa, sopivasti koulutusta ja ennen kaikkea rakkautta. Jos Frodo tuntuu omaltasi, mieti vielä kerran onhan pojalle tilaa elämässäsi vielä kymmenenkin vuoden kuluttua? Jos kuitenkin olet varma päätöksestäsi ja asiat on moneen kertaan mietitty, odottaa Frodo suuria kotiinsaapumis-juhlia!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.