Malish

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

2.4.2016
Malishin kuulumiset omasta kodista:

”Malish saapui kotiin 25.3.2016, nyt n.5kk. Kuvaus pojasta on osunut kyllä nappiin, hän on todella täydellinen sydänten valtaaja! Kaikki ihmiset otetaan iloisesti vastaan ja erityisesti tykkää lasten kanssa leikkimisestä. Moni asia on alkuun toki jännittänyt, mutta onneksi uteliaisuus voittaa ja kannustimet houkuttaa. Itsevarmuus kasvaa kohisten ja voi sitä riemua, kun jotain uutta koetaan pari koirakaveriakin on jo saatu, vaikka alkuun pitää vähän tuumailla ennen kuin leikkiin ryhtyy. Malishilta jos kysytään, niin parasta maailmassa on ruoka, ulkona telmiminen ja vastapainona sohvalla pötköttely ihmisten kainalossa”

25.2.2016
Malish sai kodin Savonlinnasta.

15.2.2016
Malish matkusti Suomeen kotihoitoon ja on tavattavissa Somerolla.

6.2.2016
Lähes lumivalkoinen Malish on syötävän suloinen pentu. Kun luonnekin vaikuttaa olevan täyttä kultaa, niin onnekas on se, joka tämän ihanan pojan onnistuu kaverikseen saamaan!

Olga pelasti loppuvuodesta tarhalleen pentueellisen kovin suloisia koiravauvoja. Emo Sonja tuli onneksi pentujen mukana, joten koko porukka on saanut ystävälliseltä emolta mallia ja hoivaa aina tähän päivään asti. Sonja-emo on keskikokoinen, rauhallinen ja hyvin lempeä tyttö, joten jos pennut tulevat yhtään äitiinsä, on niistä odotettavissa ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita aikuisena. Malishin veljet ovat Misha, Marat, Mitja ja Mulat sekä siskot ovat Markis ja Musja. Yhdessä kuvassa esiintyy pentujen emo Sonja.

Kuten sisaruksensakin, Malish on avoin, iloinen ja seurallinen poika. Iloisesti häntä heiluen se tulee tervehtimään kaikki aitaukseen tulijat, ja kun silityksiä on tarjolla, nauttii Malish niistä täysin rinnoin. Päivät kuluvat nyt ihan mukavasti Olgan pentuaitauksessa sisarusten kanssa painien, mutta silti Malishilla on yksi iso haave: oma koti ja sellainen omistaja, joka on valmis tekemään reippaan pojan eteen oikeastaan ihan mitä tahansa.

Malishista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Ja takuulla komea sellainen, koira joka kääntää katseita missä kulkeekin. Mutta eihän tässä maailmassa pelkillä ulkoisilla avuilla pärjää, ja siksi Malish etsii sellaista omistajaa, joka on valmis panostamaan nuoren pojan tapakasvatukseen, reippaaseen lenkkeilyyn ja kaikenlaiseen aktivointiin. Sillä reseptillä Malishista kasvaa varmasti kunnon koirakansalainen! 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.