Eve

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2016

21.11.2016
Eve sai kodin hoitopaikastaan.

26.9.2016
Eve-raukalla kävi huono tuuri ja se mursi jalkansa oltuaan Suomessa vasta kaksi päivää.

Lue lisää: http://viipurinkoirat.fi/eve-pennun-jalka-murtui-apua-kaivataan

Eve on toipilas, eikä siitä oteta tällä hetkellä vastaan kyselyitä.

15.9.2016
Reipas Eve matkusti Suomeen hoitopaikkaan opettelemaan kotikoiran elämää. Eve on hoidossa Viitasaarella.

17.6.2016
Eve on varsinainen ilopilleri! Tämä tirppana ei jää muiden pentujen jalkoihin, vaan tomerasti se ottaa paikkansa porukassa ja ihmisiäkin se rakastaa koko sydämestään!

Eve on veikeä ja iloinen pentu, joka päätyi Irinan tarhalle alkukesästä. Minne lie sekin alunperin on syntynyt, mutta polku kulki pian sieltä Irinan tarhalle, kun ei sitä kukaan paikallinen itselleen huolinut. Eveä ei menneisyys kuitenkaan murehdituta, sillä elämässä on niin paljon kaikkea uutta ja kivaa, jota odottaa!

Eve on hieman pienempi kuin melkein kaikki muut aitauskaverit, mutta tahtoa Eveltä löytyy sen verran, että toisten pentujen jalkoihin se ei tästä huolimatta jää! Erityisesti ruoka ja herkut ovat niin kovasti Even mieleen, että niiden eteen Eve tuntuu olevan valmis tekemään mitä vaan - jopa nukkumaan ruoka-astiassa. Eve teki kuivaruokaa täynnä olevaan isoon astiaan huolella pesän, johon se käpertyi nukkumaan. Olipahan eväät lähellä herätessäkin!

Saattaa olla, että Eve jää aikuisena siroksi keskikokoiseksi. Tai saattaa olla, että se vielä venähtää enemmän kuin nyt ajattelisi. Joka tapauksessa Evestä kasvaa varmasti iloinen ja aktiivinen koirakaveri, joka kaipaa tekemistä ja tietysti myös paljon huomiota omistajaltaan. Reippaana tyttönä Eve sopeutuu varmasti monenlaiseen kotiin ja ympäristöön. Tärkeintä on, että uusi omistaja on valmis sitoutumaan Even kanssa elämiseen elämänmuutoksista ja mahdollisista muista haasteista huolimatta. Eve haluaa kotiin, mutta vain sellaiseen, missä siitä luvataan huolehtia sen loppuikä!

Viipurin koirat - Eve 1.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.