Milli

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 8/2014

28.7.2016
Milli on kotona.

22.7.2015
Milli viettää pian yksivuotisjuhliaan, mutta mitään suurta juhlaa ei tyttö-rassun elämä kyllä ole. Tarhaelämä ei ole Milliä varten, mistähän tyttö löytäisi kodin itselleen?

Aina ennen niin iloinen Milli on muuttunut kovin vaisuksi. Liekö syynä ankea tarhaelämä ja raisut, turhautuneet asuinkumppanit, mutta ellei ihmisiä ole aitauksessa viettää Milli mieluummin aikaa yksin kopissa.

Ihmisten tullessa aitaukseen Milli tulee tervehtimään ja vaikuttaa hyvin onnelliselta huomiosta ja rapsutuksista mitä saa. Se nuuhkii uteliaana kasvot ja lipaisee kerran. Ihmisten seura on Millille selvästi sellainen asia mitä se kovasti kaipaisi, mutta tarhaoloissa ihmisen kanssa seurustelusta saa nauttia harmillisen vähän. Toivottavasti joku huomaisi tämän kultaisen tytön ja palauttaisi taas hymyn sen kasvoille.

Viipurin koirat - Milli 20.7.2015

5.1.2015
Milliä iloisempaa pentua saa etsiä! Malttamattomana Milli tapittaa jokaista aitauksen ohi kulkijaa: etkö voisi tulla tänne, että saisin vähän rapsutuksia!

Milli-ressu joutui hylätyksi loppuvuodesta. Pieni onni on se, että Milli pääsi Irinan tarhalle, missä sillä on nyt mahdollisuus löytää se lopullinen, täydellinen koti itselleen. Milli on niin iloinen ja suloinen tyttö, että ihme, jos sitä ei kodin suhteen onnista!

Milli ei taida tietää maailmassa mitään ihanampaa asiaa kuin ihmiset. Mieluummin Milli kiipeää syliin ja haluaa halattavaksi kuin telmisi muiden pentujen kanssa. Toki siihen vaikuttaa myös se, että ne pentukaverit ovat siellä aina: ihmiset ehtivät vain piipahtaa aitauksissa, eikä huomiota riitä kaikille pennuille koskaan tarpeeksi.

Millistä kasvaa oletettavasti keskikokoinen tyttö. Ainakin vielä se vaikuttaa varsin sirolta, joten todennäköisesti siitä kasvaa sporttinen ja reipas lenkkikaveri. Milli on niin luottavainen pentu, että uskomme sen sopeutuvan yhtä hyvin maalle kuin kaupunkiinkin: tärkeintä on löytää omistaja, joka haluaa antaa Millille ison osan elämästään. Ainakin seuraavat reilut kymmenen vuotta reippaita ulkoilulenkkejä, pientä aktivointia ja aivojumppaa ja tarvittava määrä tapakasvatusta. Rapsutteluhetkiä unohtamatta! Näistä on Millin onnellinen elämä tehty, ja se ei liene liikaa vaadittu?

Viipurin koirat - Milli 29.11.2014 & 3.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.