Megan

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

22.12.2016
Megan muutti Hollolaan.

12.11.2016
Megan on ystävällinen ja kaunis pentu, joka haaveilee pikaisesta pääsystä omaan, rakastavaan kotiin. Megan hylättiin loppusyksystä Irinan tarhalle sisarustensa ja emonsa kanssa.

Megan sisaruksineen hylättiin emonsa Nevian kanssa Irinan tarhalle syksyllä. Pennut ovat nyt vahvistuneet ja kasvaneet sen verran, että ne ovat valmiita valloittamaan itselleen omat kodit ja ihmiset. Meganin sisaruksia ovat MauskiMysti ja Mathias.

Ulkonäöltään ruskeamusta Megan erottuu mustista sisaruksistaan, mutta luonteensa puolesta tyttö on ihan yhtä kultainen ja ihmisrakas kuin veljensä ja siskonsa. Ihmisiä Megan rakastaa ja sen pieni sydän meinaa pakahtua onnesta kun saa edes pienen hetken viettää ihmisten läheisyydessä. Rapsutuksia, lämpöä, huomiota ja herkkuja. Pienen pennun elämä tarhalla on ankeaa, mutta juuri talvi on erityisen rankkaa aikaa pienimmille tarhan asukeille. Meganin ei auta muu kuin toivoa, että oikea ihminen osuisi kohdalle ja menettäisi sydämensä juuri sille. Ihmisrakas, reipas ja luottavainen Megan soveltunee monenlaiseen kotiin ja ympäristöön, mutta tärkeintä on kuitenkin löytää ihminen, joka ymmärtää, että varsinkin uuden elämän alkutaipaleella vastaan tulee taatusti uusia ja jännittäviä asioita. Megan haluaakin muuttaa vain sellaiseen kotiin, joka on valmis sitoutumaan tyttöön sataprosenttisesti eikä hylkää sitä enää koskaan.

Meganista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Emo Nevia on kooltaan noin 55-60 cm ja sen rotuperimässä saattaa olla hippunen saksanpaimenkoiraa. Oli miten oli, Meganista kasvaa varmasti oikea kaunokainen aikuisena, kunhan sen hyvinvoinnista, liikunnasta ja peruskoulutuksesta huolehditaan. Pikkuinen Megan haluaisi jo pian sanoa heipat kylmälle tarhalle, toivottavasti omaa kotia ei tarvitse odottaa liian kauaa.

Viipurin koirat - Megan 16.11.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.