Gemma

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2016

20.11.2016
Pikkuinen Gemma muutti omaan kotiin pääkaupunkiseudulle.

3.11.2016
Gemmaa onnisti ja pikkuinen tyttö etsii omaa kotia nyt Lahdesta käsin.

Gemman yhteyshenkilönä toimi Tessa. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Tessaan yhteyttä sähköpostitse tessa.alajarvi@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

4.10.2016
Mahdottoman kaunis hapsukorva kurkkii häkin kaltereiden lomasta. Gemma on iloinen ja reipas tyttö, joka jo kovasti odottaa matkalippua omaan kotiin.

Gemma ilmaantui syksyllä Irinan tarhalle. Tytön taustasta meillä ei ole tarkempaa tietoa, mutta luultavaa on, että se on syntynyt jollekin vapaana elävällä kotikoiralle eikä omistaja ole halunnut ei toivottuja-pentuja. Ihmisistä Gemma pitää valtavasti ja vieraat saavatkin tytöltä iloisen tervehdyksen pusujen ja hännänheilutusten saattelemana. Suloisten nappisilmien edessä on vaikea olla sulamatta, mutta ei voi kuin toivoa, että Gemmaa onnistaisi pian kodin löytymisen suhteen.

Gemma on reipas ja ihmisrakas pentu, mutta maailmassa on varmasti vielä paljon asioita mitkä jännittävät tyttöä alkuun. Gemma on tuskin koskaan saanut asua sisällä kotona, joten kaikkia asioita aina yksinolemisesta hihnassa kävelyyn on lähdettävä opettelemaan alusta alkaen. Hyvälaatuista ruokaa, lämmin peti ja paljon rakkautta ja huolenpitoa ovat asioita mistä Gemma unelmoi. Toivottavasti pikkuisen tytön unelma toteutuu vielä jonain päivänä.

Viipurin koirat - Gemma 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.