Polja

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 20 kg)
Syntymäaika: 12/2015

12.11.2016
Polja sai kodin Vantaalta.

2.11.2016
Polja on sopeutunut hoitopaikkaansa vauhdikkaasti ja on jo ihan kotikoira! Polja odottaa kotiehdokkaita Turun seudulla.

Polja solahti kotikoiran elämään mutkatta: se on jo sisäsiisti, osaa jäädä koirakavereiden kanssa ongelmitta kotiin työpäivän ajaksi ja hihnassa kulkeminenkin sujuu ihan mallikkaasti. Hoitopaikassa Polja on tutustunut myös kissaan ja varsinkin sisätiloissa Polja tulee kissan kanssa nätisti juttuun. Pihalla juokseva kissa saattaa saada Poljan loikkimaan perään, mutta sehän on nuorelle koiralle hyvin tavallista.

Polja tulee hienosti toimeen hoitopaikan muiden koirien kanssa, niin urosten kuin narttujenkin. Reippaana tyttönä Polja sopeutunee kuitenkin myös ainoaksi koiraksi.

27.10.2016
Ohutturkkinen Polja paleli tarhalla ja tytön onneksi hoitopaikka järjestyi Turun seudulta.

Polja on kotihoidossa Turun lähellä Pöytyällä. Polja tulee hienosti toimeen niin hoitopaikan omien koirien kuin kissankin kanssa. Hieman hämmentynyt tyttö tietenkin vielä on ja jotkin asiat vähän jännittävät, mutta muuten Polja vaikuttaa iloiselta ja uteliaalta nuorelta koiralta. Aidatulla pihalla Polja on ottanut jo pari juoksukisaa hoitopaikan muiden koirien kanssa. Sisältä on löytynyt lelukori, jonka sisältöä on tutkittu ahkerasti ja hyvä nukkumapaikka on tietysti makuuhuoneessa hoitotädin ja muun lauman lähellä.

13.10.2016
Polja on jäänyt mukavan siroksi keskikokoiseksi tytöksi. Ihmisrakas Polja toivoisi, että saisi seurata siskon tassunjälkiä Suomeen.

Pienestä ja iloisesta Poljasta on varttunut hyvin ihmisrakas ja kultainen tyttö. Poljan sydän halkeaa onnesta, kun ankeaan sisähäkkiin astelee ihmisiä. Poljasta ei ole kasvanut mitään jättiläistä vaan tyttö on jäänyt arviolta alle 20 kiloiseksi neidiksi. Polja vaikuttaa hyvin luottavaiselta tytöltä ja tulee muiden koirien kanssa hienosti juttuun. Toivottavasti lyhytturkkinen Polja löytäisi oman kodin ennen talvea.

Viipurin koirat - Polja 2.10.2016

7.4.2016
Siskonsa tapaan Polja on sosiaalinen ja iloinen pentu, joka rakastaa ihmisiä. Onnistaisipa Poljaa ja oma loppuelämän koti löytyisi pikaisesti!

Suloiset siskokset, Olja ja Polja, joutuivat keväällä tuntemattomasta syystä kodittomiksi. Ne saivat hetken aikaa asua tarhanpitäjä Irinan kotona, mutta joutuivat sitten tarhalle. Kova meteli ja iso määrä koiria ympärillä ei kuitenkaan tunnut siskoksia sen enempää hetkauttavan vaan ne mennä vilistävät iloisesti menossa mukana. Nyt tytöt odottavat tassut ristissä, että joku huomaisi ne ja matka omaan kotiin pääsisi alkamaan!

Polja jolkottaa suuren pentulauman mukana tervehtimässä tarhavieraita ja iloitsee jokaisesta pienestä huomiohetkestä, jonka onnistuu itselleen saamaan. Syliin nostaminen vähän kummastuttaa ja silloin katsellaan hiukan ihmetellen ympärilleen. Polja suhtautuu ihmisiin uteliaasti ja luottavaisesti. Uuteen kotiin muutto tulee olemaan varmasti sille iso juttu, ja uuden omistajan tulee olla valmis näkemään vaivaa pennun tottamiseen moniin elämässä vastaantuleviin ihmetyksen aiheisiin. 

Poljasta kasvanee aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Viipurin koirat - Polja 2.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.