Eduardo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 11/2015

20.10.2016
Eduardo sai kodin Helsingistä.

11.9.2016
Eduardo on avoin ja mukava poika, joka ansaitsi jo oman kodin. Eduardo tulee hyvin toimeen myös toisten koirien kanssa.

Eduardo on ehtinyt viettämään aikaa jo puolisen vuotta tarhalla. Sinä aikana siitä on kasvanut keskikokoinen nuorimies, kuitenkin mitoiltaan sopivan sutjakka ja tarvittaessa syliin kaapattava.

Eduardo suhtautuu ihmisiin ystävällisesti, avoimesti ja uteliaasti. Se ei kuitenkaan hae huomiota voimakkaasti, vaan se antaa mieluummin riehakkaammille pennuille tilaa ja seurailee itse tilannetta sivummalta. Silti Eduardo ei kuitenkaan ole mikään arka poika, vaan kun sille raivaa tilaa muiden pentujen välistä ja pyytää sitä tutustumaan, tulee se iloisesti siliteltäväksi.

Eduardo on päässyt hieman totuttelemaan hihnassa kävelemiseen tarhan ulkopuolella. Se selvästi jännitti poikaa, mutta uskomme, että jännitys unohtuu pian, kunhan Eduardo pääsisi omaan kotiin totuttelemaan. Eduardo pitäisi varmasti kivasta koirakaverista, sillä se vaikuttaa hyvin sosiaaliselta pojalta.

2.3.2016
Eduardo on mahdottoman suloinen ja liikuttava pojannassikka. Reipas Eduardo rakastaa ihmisiä, ja odottaa innolla sitä päivää, kun pääsee hurmaamaan kotiväkensä!

Veljekset Eduardo ja Ernesto ovat kaikessa söpöydessään liikuttava kaksikko. Miksi joku on halunnut pennuista eroon, siitä meillä ei ole tietoa. Veljekset asuvat Irinan suuressa pentutalossa ja toivovat kovasti, että joku kaunis päivä ne nostetaan auton kyytiin, jonka suuntana on Suomi - ja ennen kaikkea oma koti.

Eduardo on reipas ja sosiaalinen pentu, joka säntää riemuissaan tervehtimään vieraita. Mikään säheltäjä Eduardo ei kuitenkaan ole - ainakaan vielä. Ihmiset ja rapsutukset ovat parasta Eduardon harmaassa päivässä ja saisipa pieni pentu nauttia niistä paljon, paljon useammin. Eduardo toivoo löytävänsä jostain ihmisen, jolla riittää aikaa ja jaksamista pienen pennun sopeuttamiseen. Monet asiat ja tilanteet voivat olla Eduardolle vielä jännittäviä, joten omistajan kannustava ja kärsivällinen asenne tulee varmasti tarpeeseen. Riittävästi liikuntaa, tapakoultusta ja rakkautta, niillä eväillä Eduardosta kasvaa varmasti onnellinen ja tasapainoinen aikuinen poika!

Viipurin koirat - Eduardo 21.7. & 20.8.2016

Viipurin koirat - Eduardo 1.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.