Zachar

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

10.7.2016
Zacharin kotiehdokkaista tuli sen oma perhe ja Zachar sai kodin Somerolta.

7.7.2016
Zachar-poikaa onnisti ja hoitopaikka Suomesta löytyi. Sopivat kotiehdokkaat otetaan vastaan Somerolla.

22.6.2016
Zachar on reipas ja seurallinen pentu, joka matkasi sisaruksiensa kanssa Olgalle Svetogorskin kadulta.

Ketjussa elävä emokoira pyöräytti alkuvuodesta pentueen kadulle Svetogorskin kaupungissa. Jotta ne eivät lisäisi kaupungin kulkukoirapopulaatiota, ne sterilisoitiin kaupungin varoilla jo varhain ja palautettiin samantien kadulle. Paikallisten eläinsuojelijoiden mielestä pentujen oli parempi toipua leikkauksesta turvallisessa ympäristössä ja niinpä pennut matkasivat Olgalle. Zachar, Zibar, Zik, Zina, Zaya ja Zoya ovat nyt valmiita valloittamaan omat kodit Suomesta!

Yli parikymmentä pentua pitävät huolen siitä, että säpinää Olgan pentuaitauksessa riittää. Zachar on iloinen pikkupoika, joka riemastuu valtavasti saadessaan ihmisiä luokseen. Häntä heiluen Zachar tepsuttaa jalkojen juureen pyörimään ja nojailemaan: "huomatkaa minut!". Muiden pentujen kanssa Zachar tuntuu tulevan hyvin juttuun eikä varmasti pistäisi pahakseen, jos tulevassa kodissa olisi kiva koirakaveri näyttämässä esimerkkiä.

Pennut ovat asuneet kadulla, jonka jälkeen ne muuttivat Olgan ulkoaitaukseen. Sisätiloissa eläminen on niille ihan uusi juttu, joten monenlaista opeteltavaa riittää. Sisäsiisteyttä joutuu harjoittelemaan ja pissalätäköitä korjailemaan. Ulkoilu voi alkuun olla pelokasta säntäilyä ja muut kanssaliikkujat ihmeellisiä. Yksin jääminen voi alkuun aiheuttaa pienen ikävän - vastahan sen oman ihmisen sai! Kaikesta kuitenkin selvitään, kunhan omistajalla riittää aikaa, kärsivällisyyttä ja hermoja - sekä paljon rakkautta kovia kokeneelle pennulle.

Pentujen isästä ei ole tietoa. Voi myös olla, että sulhasia on ollut useampia kuin yksi. Osa pennuista on sirompia kuin toiset, osalla taas on tuuhea pörröturkki. Koska täysin varmaa tietoa molemmista vanhemmista ei ole, ei voida kokonaan sulkea pois minkään vahtivan rodun taustaa.

Zacharista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika.

Viipurin koirat - Zachar 10. & 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.