Merri

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 9/2014

28.4.2016
Merriä onnisti viimein ja oma koti löytyi Tampereelta.

21.3.2016
Pikku-Merri on odottanut jo yli vuoden omaa ihmistä, mutta kukaan ei ole sitä huomannut.

Merri jaksaa yhä ottaa vieraat ihmiset ilolla vastaan. Aitauksessa riittää vilinää ja kilpailu huomiosta on kovaa. Pienempi Merri jää helposti vähän taka-alalle, mutta tulee tervehtimään heti, kun saa siihen tilaisuuden. Aavistuksen innokkaat ja raisut aitauskaverit meinaavat tehdä seurusteluhetkestä Merrin kanssa mahdotonta, joten pieni tyttö kokee elämänsä yllätyksen ja pääsee ulos hihnakävelylle.

Kyseessä on varmasti Merrin ensimmäinen kerta, kun sillä on ulkoiluvarusteet päällä. Ympärillä on kaikkea jännittävää ja uutta. Iso mötikkä siinä on auto ja niitä menee lisää kauempana tiellä. Muutama irtokoira vieressä nuuhkimassa ja ketjukoirakin ihan lähellä katselee. Jännittää, mutta onneksi sinä ihana ihminen olet siinä. Pus.

Merri ei mistään muusta haaveile niin kuin omasta ihmisestä. Siitä, jolle pieni koiratyttö voisi antaa kaikkensa. Kooltaan Merri on pienehkö keskikokoinen, juuri passeli syliin. Ihmisrakas, ystävällinen ja lempeä Merri odottaa päivää, jolloin saa herätä omasta kodista oman rakkaan vierestä ankeiden tarhapäivien ollessa taakse jäänyttä elämää!

7.7.2015
Kuukaudet ovat vierineet, mutta Merri on pysynyt iloisena omana itsenään. Pikku Merri rakastaa ihmisiä eikä se jää kellekään epäselväksi.

Merri iloitsee suunnattomasti, kun saa ihmisiä luokseen ja onkin valmis pusuttelemaan vieraat päästä varpaisiin. Mikään mahdoton säheltäjä Merri ei kuitenkaan ole, vaan osaa myös rauhoittua. Merri elää samassa laumassa monen muun koiran kanssa ja vaikuttaa hyvin sopuisalta tytöltä, joka mieluummin väistää kuin kinastelee. Merri on jäänyt näppärän kokoiseksi tytöksi ja painoa sillä saattaa olla 20 kilon verran.

Iloinen Merri olisi jo täysin valmis hurmaamaan oman kotiväkensä, mutta yhtään ehdokasta ei ole vielä ilmaantunut. Ulkoisesti Merri ei ehkä erotu joukosta niin hyvin kuin jotkin muut koirat, mutta ihan yhtä palavasti Merrikin toivoo pääsevänsä jonain päivänä omaan, lopulliseen kotiinsa.

21.12.2014
Merri on varsinainen ilopilleri! Pomppien ja riemuiten Merri seuraa meitä aitauksessa, vaikka taivaalta tulee räntää ja kolea tuuli puhaltaa.

Merri tuntuu tytöltä, joka ei osaa murehtia vielä mitään. Merriä ei haittaa räntäsade eikä läpimäräksi kastuminen, koska Merrille on tärkeintä, että se saa olla lähellä ihmisiä ja osallistua kaikkeen mahdolliseen touhuun.

Merri asuu Irinan tarhalla isossa pentulaumassa. Merri rakastaa toisten pentujen kanssa leikkimistä, vaikka ihmisten seuraa ei silti Merrin mielestä voita mikään. Emme tiedä miksi näin ihana ja iloinen tyttö hylättiin, mutta onneksi Merrillä on nyt mahdollisuus löytää onnellinen elämä Suomesta.

Merri vaikuttaa varsin vilkkaalta tytöltä, joten uuden omistajan tulee olla valmis keksimään Merrille riittävästi puuhaa, ettei tyttö ala ikävystyessään harrastaa epätoivottuja askarteluja. Ehkä Merristä olisi myös mukaan monenlaiseen harrasteluun, sen verran innokkalta ja ihmisrakkaalta tytöltä Merri vaikuttaa! Merristä kasvanee keskikokoinen tyttö.

Viipurin koirat - Merri 25. & 31.1., 21.2., 21.3., 31.5.2015

Viipurin koirat - Merri 3.1.2015

Viipurin koirat - Patakopin pennut 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.