Santtu

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

6.2.2016
Santtu muutti omaan kotiin Espooseen.

31.1.2016
Hellyttävä Santtu on nyt asunut jonkin aikaa hoitopaikassa Helsingissä, ja kotikoiran alkeet ovat sujuneet hyvin.

Santtu viihtyy perheen lasten seurassa, ja osaa käyttäytyä hienosti myös talouden kissojen kanssa. Santtu on ystävällinen pentu, joka ei ole ihan mahdoton rasavilli. Kasvava nuorimies tulee kuitenkin tarvitsemaan tulevassa kodissaan tekemistä ja liikuntaa, ja Santtu muuttaisikin mieluiten kotiin jossa koiran kanssa harrastetaan sekä ulkoilua, että mukavaa yhdessäoloa kotona.

Santun yhteyshenkilönä toimii Maija, maija.viipurinkoirat(at)gmail.com. Otathan itse yhteyttä yhteyshenkilöön adoptiohakemuksen täytettyäsi. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

24.1.2016
Iloinen Santtu pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa nyt tulevaa perhettään Helsingissä.

Santtu saavutti neljän kuukauden iän ja sen rokotukset tulivat voimaan, joten poika sai luvan matkustaa Viipurin kylmältä tarhalta Suomeen kotihoitoon. Ja kyllä lämpimässä kodissa onkin mukavaa! Santtu vasta aloittelee kotikoiran elämää, mutta tähän mennessä se vaikuttaa hyvinkin mukavalta pojalta, joka viihtyy sekä toisten koirien että ihmisten seurassa. Santtua voi käydä tapaamassa hoitopaikassa Helsingissä, ja todeta itse kuinka valloittava poika onkaan kyseessä!

14.1.2016
Reipas Santtu ei anna pakkasen lannistaa! Santtu on ystävällinen ja iloinen poika, joka haaveilee kovasti omasta omistajasta ja kodin lämmöstä.

Santtu tuotiin Irinan tarhalle veljensä Sasun ja siskojensa Siran ja Sofin kanssa. Enempää sen taustasta ei tiedetä. Santtu on todella kaunis ja suloinen poika — ja taitaa tietää sen itsekin. Se nimittäin poseerasi määrätietoisesti aina suoraan kameraa päin, kun kamera otettiin esille. Se on selvästi päättänyt saada Suomesta kodin!

Santtu on ystävällinen ja varsin vilkas pentu, joka tykkää pentujen tapaan telmiä ja leikkiä muiden kanssa. Syliin sitä ei paljoa tarvitse houkutella, sillä ihmisten huomio ja herkut ovat sen mielestä parasta maailmassa. Se odottaakin innolla omaa ihmistä näyttämään sille kotikoiran temppuja. Santtu kaipaakin omistajaa, joka ei hyydy pieneen vesisateeseen tai kyllästy päivittäisiin pitkiin lenkkeihin. Santun energia ei todennäköisesti lopu ihan äkkiä, joten mielekästä tekemistä ja peruskoulutusta tulee kuulua Santun kanssa elämiseen. Vastineeksi tämä hurmuri on valmis antamaan rakkautta koko koiran sydämensä kyllyydestä. 

Santusta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.