Severus

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

13.7.2016
Severus pysähtyi yhdeksi yöksi hoitopaikkaan ja jatkoi matkaa omaan kotiin Kuhmoon.

17.6.2016
Sateisesti säästä huolimatta Severus koittaa pitää mielen korkealla. Severus on ystävällinen ja kiva poika, joka unelmoi pääsevänsä vielä jonain päivänä oman ihmisensä luokse.

Severus odottaa portin takana pienet silmät loistaen. Ihmisten saapuessa se juoksentelee edes takaisin ympärillä häntä heiluen, niin kovin onnessaan se meistä on. Severuksen saa helposti napattua syliin rapsuteltavaksi, ja vaikka sylissä oleminen vähän jännältä tuntuukin malttaa poika rauhallisesti pysyä kuvattavana. Leikkikavereita ja lämpöä löytyy vierestä, mutta haikein mielin Severus katselee ihmisten lähtöä. Kunpa poikaa onnistaisi ja joku haluaisi tarjota sille rakastavan ja turvallisen kasvuympäristön, missä Severus saisi varttua tasapainoiseksi ja hienoksi aikuiseksi koiraksi ilman huolta huomisesta.

Severus vaikuttaa ihmisrakkaalta ja luottavaiselta pennulta. Tarhaelämään tottuneella Severuksella riittää uutta opeteltavaa, sillä ei se tiedä kotikoiran elämästä yhtään mitään. Siksipä Severus etsii vain sellaista ihmistä, joka haluaa ja jaksaa sopeuttaa Severusta kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen.

Severus on valmiina loikkaamaan kyytiin ja matkustamaan Suomeen, kunhan vain joku ihana ihminen huomaisi sen ensin!

Viipurin koirat - Severus & Eliza 16.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.