Lucas

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2015

14.4.2016
Lucas muutti omaan kotiin Helsinkiin.

2.3.2016
Harmaa hassukorva Lucas on mitä suloisin pentu, joka ei jätä ketään kylmäksi. Lucas on reipas ja ihmisrakas poika, joka odottaa oman kodin kutsua Olgan luona.

Lucas, sen sisarukset Lotus, Leo, Lala, Lulu ja Lada sekä emo Dasha, pelastettiin Pietarista loppuvuodesta. Koiraperhe asui teollisuusalueella. Emokoiran nisät olivat paleltumisen vuoksi ärtyneet ja se lakkasi imettämästä noin neliviikkoisia pentujaan. Paikallisille eläinsuojelijoille tuli kiire järjestää hoitopaikka, kun joku tiesi kertoa, että kuuden sisaruksen pentue oli kuolemassa nälkään. Olga tarjosi apua ja koko perhe muutti muutaman päivän kuluttua Olgan suojiin.

Lucas juoksee häntä vimmatusti vipattaen portille tervehtimään tulijoita. Tarhavieraiden visiitti on pojalle selvästi päivän kohokohta ja pikkuinen meneekin onnesta aivan sekaisin. Lucas on sosiaalinen ja ihmisrakas pentu, joka tapittaa silmiin sen näköisenä, että hei, nyt olisi oikein kiva, jos minut huomattaisiin. Nyt niin kuin samantien, kiitos. Ja eihän näin vastustamatonta pentua voi olla nostamatta syliinsä halittavaksi.

Emokoira Dasha on keskikokoinen, reipas ja sydämellinen tyttö, joten jos pennut seuraavat äitinsä tassun jälkiä, kasvaa niistäkin yhtä ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita. Lucaksesta kasvaa takuulla komea hurmuri, mutta hienolla herralla on oltava myös käytöstavat kunnossa. Niinpä Lucas etsii sellaista omistajaa, joka on valmis panostamaan tapakasvatukseen, reippaaseen liikuntaan ja muuhun mukavaan puuhailuun koirakaverinsa kanssa - rakkautta unohtamatta. Näillä eväillä Lucaksesta kasvaa varmasti mitä hienoin ystävä ja kunnon koirakansalainen!

Viipurin koirat - Lucas 27.2.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.