Shaman

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

24.6.2016
Juhannuksen kunniaksi Shaman muutti omaan kotiin!

16.6.2016
Shamania onnisti ja se pääsi hoitopaikkaan opettelemaan kotikoiran elämää! Shaman odottelee Somerolla sitä oikeaa.

13.6.2016
Shaman on ystävällinen ja mukava pentu, joka ei ole sieltä kaikkein rasavilleimmästä päästä. Shaman päätyi Olgalle sisarustensa kanssa alkuvuodesta.

Pentukatras ShakiraShanelShantiSheriShik, Shurik ja Shaman päätyivät alkuvuodesta Olgan luokse. Pennut olivat syntyneet ulos keskelle Viipuria ja tulevaisuus olisi voinut olla toisenlainen ellei Olga olisi rientänyt niiden avuksi. Iloiset pikku natiaiset ovat kasvaneet nyt siihen ikään, että ne ovat valmiita valloittamaan itselleen oman perheen Suomesta!

Tummakasvoisessa Shamanissa on paljon samaa näköä siskojensa Shantin ja Sherin kanssa. Shaman tulee uteliaasti ja iloisesti pieni kippurahäntä heiluen tekemään tuttavuutta. Shaman on ainakin toistaiseksi mukavan rauhallinen pentu, mutta eiköhän pentuenergia tule esiin omaan kotiin muuton myötä. Sylissä oleminen vähän kummastuttaa Shamania, mutta kiltisti se kuitenkin malttaa olla kuvattavana.

Shaman on tottunut elämään Olgan ulkoaitauksessa kymmenien muiden koirien parissa. Vaikka se on reipas pentu, voi sopeutuminen uuteen kotiin viedä aikaa ja alkuun monet uudet asiat voivat olla pelottavia. Vilkas ja energinen pentu tarvitsee myös mielekästä puuhaa ja riittävästi ulkoilua, jotta huonekalut ja muu kodin irtaimisto saa olla rauhassa. Peruskoulutustakaan ei sovi unohtaa, jotta yhteiselo olisi mukavaa ja sujuvaa kaikille.

Shamanista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika ja sopivan kodin löydyttyä se on valmis matkustamaan Suomeen vaikka samantien!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.