Kris

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2016

12.8.2016
Kris löysi kodin Nurmijärveltä.

9.8.2016
Tumma Kris on onnellinen koirapoika päästyään muuttamaan tulipalon runtelemalta Olgan pihalta Suomeen kotihoitoon. Kris makoilee auringossa ja seuraa sisarusparvensa pöhinää.

Kris vaikuttaa kovin rauhalliselta nuorelta koiralta. Välillä silti tämäkin pentu pyyhältää toisten temmeltävään joukkoon ja ottaa mittaa sisaruksistaan.

Ihmisten, ainakaan vieraampien, siliteltäväksi Kris ei vielä uskaltaudu. Se kuuluu selvästi sisarusparven varautuneempiin koiriin. Yhtään vihaista ilmettä Kris ei kuitenkaan näytä, vaikka sitä lähestyy paikassa josta ei heti pääsekään livahtamaan pakoon. Kris vaikuttaakin hyvin ystävälliseltä, mutta vielä hiukan ujolta pennulta.

Krisin ulkonäkö tuo kovasti mieleen saksanpaimenkoiran, joten sitäkin rotua pojasta varmasti löytyy. Aikuisena Krisistä taitaakin kasvaa komea, reippaankokoinen koira. Pieni pihakävely ei tule riittämään Krisin päiväliikunnaksi, vaan se tarvitsee kunnon lenkkejä voidakseen hyvin ja pysyäkseen kunnossa. Myös muu mukava puuha on varmasti tervetullutta, kunhan se tapahtuu koiran tahtiin. Kris ansaitsee kodin joka katselee komean ulkomuodon taakse herkkään koiransydämeen ja tukee Krisiä taipaleella tarhakoirasta kotikoiraksi. Ja mikä tärkeintä - rakastaa poikaa koko sen koiranelämän ajan.

28.7.2016
Kris muutti Olgan tarhalta Suomeen sisarustensa kanssa ja on tavattavissa Somerolla.

14.7.2016
Kris on iloinen ja touhukas vilpertti. Kris sisaruksineen eleli rakennustyömaalla, josta ne pelastettiin Olgan hoiviin turvaan.

Emokoira Laima synnytti alkukeväällä pentueen rakennustyömaalle junaradan varteen. Rakennustöiden päätyttyä työmiehet lähtivät ja koiraperhe jäi oman onnensa nojaan ilman ruokkijaa. Niiden onneksi Olgan luota järjestyi kuitenkin nopeasti turvapaikka. Kaikki eivät ikävä kyllä selviytyneet, mutta kahdeksan onnekasta pikkunaperoa ovat nyt valmiita valloittamaan oman kodin Suomesta: Klodi, Kamilla, Koral, Karo, Kvik, Keks, Kiril ja Kris.

Kris on ystävällinen ja avoin pentu, joka touhuaa innoissaan tarhavieraiden ympärillä. Lelut ja leikit kiinnostavat kovasti, mutta kaikkein parasta on kun saa touhuta yhdessä ihmisen kanssa! Rapsutuksia ja huomiota, enempää ei pieni pentu voisi toivoa. Kunpa Krisiä odottaisi jossain ikioma ihminen, joka tarjoaisi pienelle pojalle turvallisen ja rakastavan loppuelämän kodin.

Lyhyen elämänsä aikana pennut eivät ole vielä nähneet kovinkaan paljon maailmaa. Ne elävät Olgan pihalla ulkoaitauksessa eikä niillä ole minkäänlaista käsitystä tavallisesta kotikoiran elämästä sisätiloissa. Edessä on paljon uutta ja ihmeellistä ja tulevan kodin on ymmärrettävä, että sopeutuminen voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. 

Pentujen emo Laima on hyvin ihmisrakas, sosiaalinen ja reipas koira, joten hienosta roolimallista ei ainakaan ole ollut puutetta. Laima on kooltaan suurehko keskikokoinen, n. 60 cm korkea kaunotar, ja pennut kasvanevat samaan kokoluokkaan aikuisina. Alla myös muutama kuva emosta.

Viipurin koirat - Kris 19.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.