Nancy

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2016

18.11.2016
Nancy muutti Helsinkiin.

9.11.2016
Pieni ja suloinen Nancy on sympaattinen ja ihmisrakas tyttö. Nancy ja sen sisarukset päätyivät loppuvuodesta Irinan tarhalle odottamaan oman kodin löytymistä.

Nancy päätyi pienenä pentuna Irinan tarhalle sisarustensa Nooran, Nessan ja Nevillen kanssa. Pentujen menneisyydestä meillä ei ole tarkempia tietoja, mutta kaikki sisarukset ovat sen verran ihmisrakkaita ja luottavaisia, että ne tuskin ovat joutuneet kokemaan kovia ihmisten osalta ennen joutumistaan tarhalle.

Sisarustensa tavoin Nancy on iloinen ja ystävällinen tyttö, joka ei tiedä parempaa kuin ihmisten jaloissa kiehnääminen, silitysten vastaanottaminen ja pusujen antaminen. Nancy lämmittelee sylissä rauhallisesti, joskin tyttöä vähän jännittää siinä istuminen. Päästessään takaisin maahan jännitys haihtuu savuna ilmaan ja pieni häntä väpättää tuhatta ja sataa.

Nancy on sosiaalinen, ystävällinen ja reipas pennun alku. Koko maailma on vielä edessä, mutta paljon sitä tämä tyttö ei ole vielä kerinnyt näkemään. Pelottavia ja uusia asioita tulee vielä vastaan, mutta omistajan kannustuksella Nancystä kasvaa varmasti kelpo koirakansalainen. Nancy haluaisi löytää itselleen ihmisen, jonka elämässä olisi juuri tämän tytön mentävä aukko. Ihmisen, joka sitoutuu Nancyyn koko sen loppuelämäksi eikä hylkää sitä enää koskaan.

Viipurin koirat - Nancy 16.11.2016

Viipurin koirat - Nancy, Nessa & Neville 9.11.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.