Markis

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

21.2.2016
Markis sai kodin Kirkkonummelta.

15.2.2016
Markis matkusti Suomeen kotihoitoon ja on tavattavissa Somerolla.

6.2.2016
Palleroinen Markis ei kainostele, vaan on avoin ja kovin iloinen pentu. Kunpa pian löytyisi oma koti, jossa Markis pääsisi varttumaan kaunokaiseksi!

Olga pelasti loppuvuodesta tarhalleen pentueellisen kovin suloisia koiravauvoja. Emo Sonja tuli onneksi pentujen mukana, joten koko porukka on saanut ystävälliseltä emolta mallia ja hoivaa aina tähän päivään asti. Sonja-emo on keskikokoinen, rauhallinen ja hyvin lempeä tyttö, joten jos pennut tulevat yhtään äitiinsä, on niistä odotettavissa ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita aikuisena. Markisin veljet ovat Malish, Marat, Misha, Mulat ja Mitja sekä sisko on Musja. Yhdessä kuvassa esiintyy pentujen emo Sonja.

Mustat koirat eivät varsinkaan Venäjällä ole ihmisten suosiossa, mutta Markis aikoo silti sulattaa jonkun ihanan ihmisen sydämen! Ja se joku tulee Markisin mukaan asumaan Suomessa, tämä tyttö tahtoo karistaa Venäjän pölyt jaloistaan kokonaan. Ja mikäs sitä haavetta olisi estämässä, sillä Markis on reipas ja iloinen tyttö, joka täysin varauksetta rakastaa kaikkia tapaamiaan ihmisiä. Syliin pääseminen se vasta huippujuttu onkin!

Markisista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Resepti fiksun ja filmaattisen koiratytön kasvattamiseen ei ole mahdottoman vaikea, mutta ihan ilman viitseliäisyyttä ei kannata tästä tytöstä haaveilla. Markis haluaa sellaisen omistajan, joka osaa haluaa opastaa tytölle arkiset käytöstavat, ja joka ei halua jäädä sohvalle makoilemaan, vaikka ulkona sattuisi vähän satamaan tai pakkanen paukkumaan. Sopivassa suhteessa koulutusta, yhteistä puuhailua ja ihania rapsutteluhetkiä kainalossa, siinä on se paras resepti! 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.