Katjuska

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2008-2009

21.2.2016
Katjuska sai kodin hoitopaikastaan.

2.12.2015
Reipas Katjuska on viettänyt muutaman viikon kotihoidossa. Kotikoiran elämä sujuu tytöltä hyvin, ja nyt Katjuskaa pääsee tapaamaan Tampereella.

 29.9.2015
Iloinen Katjuska joutui tarhalle, kun sen iäkkäät omistajat eivät pystyneet enää huolehtimaan tytöstä. Kunpa sille löytyisi oma koti, missä odottaisi pehmeä peti ja rakastava ihminen.

Arviolta noin 6-7-vuotiaan Katjuskan omisti iäkäs ja heikossa kunnossa ollut pariskunta, joka ei kyennyt enää huolehtimaan tytöstä. He toivat Katjuskan tarhalle toivoen, että siitä pystyisi joku pitämään parempaa huolta kuin he itse. Niin ihmisrakas Katjuska joutui isolle koiratarhalle monen kotona vietetyn vuoden jälkeen. Ympäristönmuutos on ollut Katjuskalle järkytys ja tarhalla asuminen on sille rankkaa. Ahtaalta tarhalta ei ole toistaiseksi löytynyt tytölle muuta paikkaa, kuin ketjussa eläminen aivan toisten koirien vieressä. Omaa rauhaa ei ole ja se saakin Katjuskan välillä kierroksille.

Katjuska rakastaa ihmisiä ja ottaa vieraat avosylin vastaan. Läheisyys ja kainalossa rapsuteltavana oleminen on parasta mitä se tietää. Painava ketju perässään se kiiruhtaa ohi kävelevien ihmisten perään silitysten ja huomion toivossa, mutta muutaman työntekijän aika riittää harvoin rapsutteluhetkiin.

Vaikka Katjuska ei ole enää ihan nuori koira, on sillä silti elämää jäljellä toivottavasti vielä useita vuosia. Kunpa se saisi viettää ne kodissa eikä sen kohtalona olisi jäädä ikuiseksi ketjukoiraksi. Katjuska osaa varmasti arvostaa lämmintä petiä, kunnollista ruokaa ja omaa ihmistä. Hihnassa kävely on sille tuttua puuhaa, mutta jotkin kotikoiran tavat voivat vaatia alkuun harjoittelua. Mistä ihana Katjuska löytäisi kodin, joka olisi valmis huolehtimaan ja rakastamaan sitä sen elämän loppuun saakka?

Viipurin koirat - Katjuska 5.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.