Panda

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

29.9.2016
Panda sai hoitopaikan Suomesta ja jäi pysyvästi sinne asumaan.

23.8.2016
Sateisella Irinan tarhalla suloinen Panda-tyttö antaa märän pusun poskelle ja olisi valmis lähtemään mukaamme samantien.

Kesän alussa Irinan tarhalle tuotiin koiraperhe, johon kuului emo ja neljä pentua. Yksi pennuista sai kodin Viipurista, mutta Pontus, Petrus ja Panda ovat nyt siinä iässä, että nekin voisivat jo alkaa suunnitella muuttoa omaan kotiin Suomeen.

Kaunis Panda on mitä ihmisrakkain pentu! Hännän vispaukselle ei loppua näy kun tyttö saa ihmisiä luokseen. Sylissä istuminenkaan ei Pandaa jännitä, päinvastoin - mikä ihana yksinoikeus istua naaman korkeudella antamassa pusuja ja saamassa rapsutuksia. Panda on sosiaalinen ja reipas tyttö, jolle elämä ei toistaiseksi ole vielä tarjoillut kovin iloisia asioita. Toivottavasti Panda löytäisi kuitenkin pian oman ihmisen, jolle saisi antaa kaikkensa eikä pienen koiratytön tarvitsisi kantaa enää huolta huomisesta.

Vaikka Panda sylissä viihtyykin, on sillä sen verran elopainoa ja tassujen pituutta, että aikuisena siitä kasvanee ihan hyvän kokoinen koira. Tarkkaa kokoarviota on mahdotonta sanoa, mutta 30-kiloinen kaunotar voisi olla hyvä veikkaus. Niin tai näin, Pandasta kasvaa varmasti hieno leidi varsinkin kun peruskoulutuksesta huolehditaan. Aktiivinen koti, jossa koiralle ja sen kanssa puuhaamiseen on aikaa, olisi Pandalle mieleen. Tarhaelämä on nyt nähty, kohti Suomea ja omaa kotia, sanoo Panda!

Viipurin koirat - Panda 20.8.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.