Tiara

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2014


28.3.2018
Tiara (tara)
Tara tuli meille huhtikuussa 2016. Pelokas hassukorva tara , saapuessaan suomeen  meni ensimmäisenä pöydän alle piiloon. Uudet asiat jännittävät kovasti. Isäntä kantoi pienen ja pelokkaan tytön autoon ja kohti uutta kotia. Ensimmäiset päivät menivät ihmetellessä uutta paikkaa ja kissaa talossa.  Tänäpäivänä mamman perässä kulkee paikasta paikkaan ilman hihnaa ulkona ja sisällä.Ruoka maistuu niin hyvin nykyisin että varkaisiinkin nuori tyttö ehtii heti kun silmä välttää. Tara on nykyisin iloinen, hauska, lempeä ja toisia hoivaava. Herättää iskän aamuisin kuuden aikaan töihin nuolemalla korvaa. Taran turkki on alkanut vaihtamaan väriä, on saanut selkeät värit ja rajat jotka muistuttavat ketun väritystä.

Taran sanoin kerrottuna.  Hei kaikki kaverit siellä Viipurissa,  minä sain ihanan kodin ton valkoisen ison pojan kaverina. Mua jännitti alkuun ihan hirveesti, kun oon sellanen stressi peppu ollu pienestä asti. Mutta tosi hyvä mun on täällä olla ja kun pidän huolen tosta valkoisesta pojasta, niin silloin on POMO tyytyväinen ?  Ruoka on hyvää ja sitä on kyllä riittävästi, mutta kun on kiva jakaa iskän ja mamman ruoka myös muille. Onhan se oma suu tietty kaikkein tärkein. Herkkuja tulee kyllä sopivasti, mutta mä haluisin syödä aina samaa mitä mamma syö. Mamman jaloissa kuljen joka paikassa kun tuntuu että se on niin turvallinen vaikka ei täällä mitään pelottavaa ole. Täällä mulla on prinsessan oltavat, nukun missä haluan sohvalla tai sängyssä. Käydään välillä isossa kaupungissa koira puistossa tutustumassa paikallisiin koirakavereihin ja minustanse on ihan kiva juttu.Yhteistyö terveisin Tara

13.4.2016
Tiara muutti Orimattilaan toisen viipurilaisen kaveriksi.

29.4.2015
Hassukorva Tiara rakastaa ihmisiä! Siellä missä on rapsutuksia tarjolla, siellä viihtyy myös tämä kaunokainen.

Tiara ei enää tarvitse tuumaustaukoa päättääkseen, mennäkö tervehtimään vieraita vai ei. Tyttö juoksee iloisena luokse vähät välittäen sateisesta säästä ja haluaisi jäädä antamaan pusuja koko loppupäiväksi. Reipas ja sosiaalinen Tiara olisi jo ihan valmis omaan kotiin, mutta harmillisesti kukaan ei ole vielä ollut tytöstä kiinnostunut. Lähes kaikki muut sisarukset ovat päässeet jo oman perheensä luokse, ja se olisi myös tämän tytön suurin toive.

28.12.2014
Tiara on sievä tyttö, joka hetken tuumailee tutustumisaikeidensa kanssa. Pian Tiara kuitenkin tassuttelee tervehtimään ja sylissä oleminenkin on kiva juttu.

Tiara ja sen seitsemän siskoa TirriTinttiTerraTitiThelma, Taiga ja Tipsu sekä veli Thor odottavat Irinan tarhalla malttamattomina, että kutsu omaan kotiin kävisi. Sisarusparvi oli alunperin vielä vähän suurempi, mutta muutama pentu on jo saanut Viipurista kodin. Surullista, että näin iso pentue hylättiin kerralla tarhalle, mutta toivotaan, että kaikkien pikkuisten onni kääntyy ja jo pian ne saavat lämmitellä omissa kodeissaan.

Tiara on kohtuullisen reipas ja sosiaalinen tyttö. Hetken se saattaa tuumailla ennen kuin tulee tekemään lähempää tuttavuutta, mutta mitenkään kovasti se ei arkaile vieraitakaan ihmisiä. Vähän sellainen prinsessa Tiara tahtoo välillä olla: siskonsa Titin kanssa ne joskus pistävät muita pentuja ruotuun, jos muut siskot käyvät niiden mielestä liian vauhdikkaiksi tai ne yrittävät tyttöjen ruokakipolle. 

Tiarasta kasvanee keskikokoinen koira. Sisaruksista eroon joutuminen voi saada Tiaran vähän ujostelemaan, mutta varmasti Tiara siitä pian reipastuu, kunhan kotiolot ja uudet omistajat tulevat tutuiksi. Tiara etsii ihan tavallista kotia: sellaista, jossa koiran hyvinvoinnin eteen jaksetaan ja halutaan tehdä töitä, mutta jossa ei ole tavoitteena kouluttaa koirasta tottelevaisuusvaliota tai agilitykenttien turbotykkiä. Saattaahan se olla, että Tiara näissäkin lajeissa voi vielä kyntensä näyttää, mutta ensisijassa Tiara haluaa olla rakastettu ja hyvinhoidettu perheenjäsen.

Viipurin koirat - Tiara 25. & 31.1.2015

Viipurin koirat - Tiara 10.1.2015

Viipurin koirat - Tiara 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.