Yade

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

2.3.2016
Yade on kotona.

24.1.2016
Suloinen ja reipas Yade pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa kotiehdokkaita Helsingissä.

10.1.2016

Yade on rauhallinen tyttö, joka mieluummin tuumailee hetken sivusta uusia tuttavuuksia. Mikään arkajalka Yade ei silti ole, vaan sosiaalinen ja kiva tyttö.

Kaunis ja siro Yade tuotiin Irinan tarhalle yhdessä siskonsa Hipan kanssa. Siskokset ovat hyvin samannäköisiä, mutta Yaden siskolla on vaaleat tassut ja Yade on kokonaisuudessaan hieman tummempi. Se on myös hieman siskoaan pienempi, mutta siitäkin kasvaa varmasti keskikokoinen koira.

Yade on herkkä ja rauhallinen sivustaseuraaja, muttei kuitenkaan yhtään ujo tai arka ihmisiä kohtaan. Se rakastaa ihmisiä ja sen mielestä ihmisen syli onkin maailman paras paikka. Saattaa hyvin olla, että kotioloissa Yadesta kuoriutuu paljon nykyistä vilkkaampi tyttö: siksi uuden omistajan tulee varautua siihen, että Yade tulee tarvitsemaan varmasti paljon mukavaa yhteistä puuhailua, pitkiä lenkkejä ja arjessa tarpeellista tapakasvatusta, jotta Yadesta kasvaa fiksu ja hyvinkäyttäytyvä nuori tyttö.

Reipas koirakaveri voisi tehdä hyvää, muttei ole mahdoton ajatus, etteikö Yade pärjäisi myös ainoana koirana. Pääasia, että sen hartain toive toteutuisi: jostain löytyisi juuri sille oikea ihminen pusuteltavaksi. Yadesta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.