Rimma

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 2014

4.5.2016
Rimma matkasi omaan kotiin Tampereelle.

4.3.2016
Rimma on sympaattinen tyttö. Kun Rimmaan kerran tutustuu, kuoriutuu siitä hyvin läheisyydenkipeä ja ihana tyttö, joka rakastaa ihmisiä koko pienestä sydämestään.

Rimma hylättiin Irinan tarhalle syksyllä muutaman viikon ikäisten pentujensa kanssa. Rimma oli nälkiintynyt ja heikossa kunnossa itsekin ja suurin osa sen pennuista menehtyi. Elossa säilyi kuitenkin Meiko-tyttö. Rimma on hiljalleen sopeutunut tarhan arkeen ja yrittää pärjätä siellä parhaansa mukaan muiden koirien joukossa.

Rimma on vähän sellainen anteeksipyytelevä tyttö: sen katse kysyy, että ihanko oikeasti haluat minua tervehtiä? Kun Rimmaa pyytää luokseen, alkaa häntä heilua kovasti ja Rimman riemulla ei pian ole rajoja. Tosin Rimma on niin kohtelias tyttö, että kovasti ilostuessaankin sen käyttäytyminen on varsin rauhallista ja huomaavaista.

Rimma on pienehkö tyttö, normaalipainosena ehkäpä noin 15 kiloa. Tällä hetkellä se on vielä turhan hoikka, sillä muut koirat kiusaavat helposti Rimmaa ja syövät ruuatkin Rimman kuonon edestä. Rimma ei koskaan ärise toisille koirille, vaan se väistää ahneempia ja vilkkaampia koiria. Rimma vaikuttaa hyvin sopuisalta ja kiltiltä tytöltä, joka sopeutuisi varmasti toisen kiltin ja rauhallisen koiran kaveriksi. Todennäköisesti Rimmalle kävisi myös koti ainoana perheen silmäteränä.

Sympaattinen ja ystävällinen Rimma etsii kotia vain tositarkoituksella. Sellaista kotia, jossa Rimma tulee kulkemaan omistajansa rinnalla seuraavat 10 vuotta, elämänmuutoksista ja muista mutkista huolimatta. Herkkä tyttö Rimma ei halua enää koskaan tulla hylätyksi!

Viipurin koirat - Rimma 28.11.2015

Viipurin koirat - Rimma 20.12.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.