Hilda

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

1.12.2016
Hilda pääsi vihdoin pois tarhalta ja oma koti löytyi Helsingistä.

29.8.2016
Kesän lopulla Irinan tarhalle ilmestyi suloinen Hilda sisaruksineen. Hilda on ystävällinen pentu, joskin vieraisiin suhtaudutaan vielä vähän ujostellen. Mistä Hilda löytäisi oman ihmisen?

Sisarukset Helmi, Hilda, Henri ja Herman löydettiin kesän lopulla paikallisesta puistosta emonsa kanssa. Liikenteen sekaan seikkailemaan lähteneet pennut olisivat helposti joutuneet vaaraan eikä kadulla eläminen lähestyvän talven armoilla muutenkaan mitään herkkua ole. Niinpä pennut matkasivat Irinan tarhalle ja emo jäi odottamaan vuoroaan sterilisaatioon.

Kuten suurin osa sisaruksista, myös Hilda majailee kopin suojassa. Kun koppiin kurkkaa, näkee kuinka pieni ja suloinen koiratyttö venyttelee, kellahtaa kyljelleen ja heiluttaa häntäänsä. Ystävällinen silmäpari katselee vieraita kiinnostuneesti, mutta ulos Hildalla ei ole aikomusta tulla. Muiden sisarusten tapaan Hildakin nostetaan syliin kuvattavaksi. Vieraiden käsittelyyn Hilda suhtautuu hienosti vaikka sylissä oleminen jännittää kovasti.

Tarhaoloihin sopeutumiseen menee aina oma aikansa. Voi olla, että suurin jännitys katoaa kunhan Hilda on kotiutunut paremmin tarhalle. Niin tai näin, muutto omaan kotiin auttaisi Hildaa varmasti reipastumaan.

Hildasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Hildalla tuskin on kokemusta muusta kuin ulkona elämisestä, joten uuden omistajan täytyy olla valmis kärsivällisesti opastamaan tyttöä uudessa elämässä. Hihnassa kulkemista Hilda ei ole päässyt koskaan kokeilemaan, yksin olemista ei ole kukaan opettanut eikä sisäsiisteydestä tyttö ole kuullutkaan! Hildasta kasvaa varmasti kaunis ja hieno koiratyttö - kunhan omistajakin on valmis sitoutumaan alun sopeuttamiseen ja pitämään Hildasta hyvää huolta aina sen elämän loppuun saakka.

Viipurin koirat - Hilda 1.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.