Mulat

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

19.3.2016
Mulat muutti Helsinkiin.

15.2.2016
Mulat jätti tarhaelämän taakseen ja matkasi hoitopaikkaan pääkaupunkiseudulle.

Pikku Mulat on kokenut elämässään isoja muutoksia, kun muutti Viipurin tarhalta kotihoitoon Suomeen. Jännittävien muutosten keskellä Mulat yrittää pysyä reippaana poikana. Poika nukkui autossa kotimatkan ja suhtautui muutenkin tyynesti autoiluun.

Kotihoitopaikassa odottikin heti ensimmäisenä kylpyhetki. Vähän Mulat räpisteli vettä tassuillaan ja sitten istahti nurkkaan pesun ajaksi. Mulat suhtautuu ihmisiin avoimesti, eikä tunnu arastelevan. Mielellään istuksii sylissä siliteltävänä ja siinä sitten tuleekin nukkumatti pikku matkailijalle.

Mulat painaa 4 kuukauden iässä 11 kiloa ja vaikuttaa nallemaiselta jässikältä isoine tassuineen. Mulatista kasvanee ainakin keskikoinen kulmakunnan komistus. Reipas Mulat odottaa yhteydenottoa hoitokodissa.

Mulatin yhteyshenkilönä toimii Maija, maija.viipurinkoirat(at)gmail.com. Otathan itse yhteyttä yhteyshenkilöön adoptiohakemuksen täytettyäsi. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

6.2.2016
Mulat on varsinainen mussukka: nallemainen jässikkä, joka rakastaa kaikkia ihmisiä kovasti. Mulat kaipaa kuitenkin aktiivista omistajaa, joka jaksaa tarjota nuorelle pojalle tarpeeksi tekemistä! 

Olga pelasti loppuvuodesta tarhalleen pentueellisen kovin suloisia koiravauvoja. Emo Sonja tuli onneksi pentujen mukana, joten koko porukka on saanut ystävälliseltä emolta mallia ja hoivaa aina tähän päivään asti. Sonja-emo on keskikokoinen, rauhallinen ja hyvin lempeä tyttö, joten jos pennut tulevat yhtään äitiinsä, on niistä odotettavissa ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita aikuisena. Mulatin veljet ovat Malish, Marat, Mitja ja Misha sekä siskot ovat Markis ja Musja. Yhdessä kuvassa esiintyy pentujen emo Sonja.

Mulat on sisarustensa tapaan sosiaalinen ja ystävällinen pentu. Vieraat ihmiset se ottaa vastaan iloisesti ja sylissä lämmitteleminen on siitä oikein mukavaa puuhaa. Mulat tuntuu ottavan tällä hetkellä elämän varsin rauhallisesti, mutta on tietysti mahdollista, että siitä kuoriutuu vielä kovinkin menevä riiviö, kunhan se pääsee kotiutumaan. Kunpa se koti vain löytyis pian, ettei pojan tarvitsisi varttua tarhaoloissa nuorukaiseksi!

Mulatista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Mulastista tulee varmasti kulmakunnan komistus, mutta myös käytöstapoja pitää harjoitella ahkerasti, ettei poika pääse vallan luonnonlapseksi! Mulat tulee tarvitsemaan reipasta liikuntaa, sopivasti muuta aktivointia ja paljon tietysti kainalossa köllöttelyä ja rapsutuksia, että elämä soljuu sopivassa tasapainossa eikä jekkuiluille jää tarvetta. Jos olet aivan varma, että elämässäsi on koiran mentävä aukko ja se ystävyys tulee kestämään seuraavat yli kymmenen vuotta, odottaa Mulat yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Mulat 24.1.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.